Hier kun je tijdens Koningsnacht losgaan op de lekkerste latin

Aangeboden door Union Latin Lounge 5 april 2019

Het mooiste feest van het jaar komt er weer aan: Koningsnacht. Aan feestjes geen gebrek tijdens Koningsnacht in Utrecht, maar waar moet je nu heen voor een avond die écht onvergetelijk wordt? Union Latin Lounge natuurlijk! Trek je mooiste oranje outfit uit de kast en bereid je voor op een avond (salsa)dansen tot je niet meer kan…

Dansen als onze Latina koningin

Tijdens Koningsnacht proosten we natuurlijk op de verjaardag van onze koning. Feest jij liever à la koningin Máxima? Dan wil je het salsafeest bij Union Latin Lounge op 26 april 2019 niet missen. Ter ere van onze latina koningin kun je bij Union Latin Lounge de hele nacht lang losgaan op de zwoelste deuntjes uit Latijns-Amerika. Bovendien is het de vijftiende keer dat Union Latin Lounge een feest organiseert tijdens Koningsnacht. Reken dus op een speciale jubileumeditie die nog groter is dan ooit tevoren!

Tropische sferen

Tijdens Koningsnacht zijn er drie ruimtes waar verschillende muziek wordt gedraaid. In de main area kun je terecht voor een tropische mix van salsa en bachata, terwijl je in de top area gaat genieten van bachata en kizomba. Wanneer je toe bent aan een korte pauze, kun je terecht in de lounge.

koningsnacht Union Latin Lounge
Foto: Union Salsa Dance Company

Hoeveel een kaartje kost? Nada! 

Geen zin om tijdens Koningsnacht wéér veel te veel uit te geven? Dat hoeft ook niet. Toegang tot het salsafeest van Union Latin Lounge is namelijk helemaal gratis. Je hoeft alleen maar te laten weten dat je komt via Facebook.

Handig om te weten

Het feest van Union Latin Lounge duurt van 21.00 tot 03.00 uur. Je vindt Union Latin Lounge aan de Biltstraat. Mocht je aan het eind van de avond nog zin hebben om verder te dansen, dan wandel je dus zo door naar een ander feest in de stad!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Union Latin Lounge. Meer over Union Latin Lounge ontdekken?

Union Latin Lounge

cafés

Nu gesloten12:00 - 00:00

Biltstraat 37, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.