Nostalgie op Koningsdag: bij dit café speel je de hele dag oud-Hollandse spellen

Aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier 17 april 2019
Dat er op Koningsdag in Utrecht dit jaar minder grote pleinfeesten plaatsvinden wist je waarschijnlijk al. Gelukkig zijn er naast de feestjes op straat genoeg andere plekken waar je terechtkunt voor een gezellige Koningsdag. Waar dan? Nou, bij Belgisch Biercafé Olivier bijvoorbeeld. Daar organiseren ze namelijk een heuse Oud-Hollandse spelletjesdag!

Ouderwets leuk

Trek je mooiste oranje outfit aan en trommel al je vrienden op die gek zijn op spelletjes! Olivier organiseert op Koningsdag een Oud-Hollandse spelletjesmiddag. Doe mee met een potje sjoelen, of waag een kans bij het spijkerpoepen. Zijn deze spelletjes niet helemaal jouw ding? Dan kun je ook plaatsnemen aan tafel en meedoen met een bordspel. Als je thuis nog een leuk spel hebt liggen, kun je deze ook meenemen.

Belgisch Biercafe Olivier

Biertjes winnen bij de bingo

Geen zin om vroeg je bed uit te komen na Koningsnacht? Hoeft ook helemaal niet. Zorg wel dat je in ieder geval voor 15.00 uur bij Olivier bent, zodat je mee kunt doen met de bingo. Wie zijn kaart als eerste vol heeft, maakt kans op een leuk pakket met verschillende bieren.

Met de hele familie

Nu denk je bij een biercafé misschien niet direct aan een plek voor kinderen, maar op Koningsdag is de hele familie welkom. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is ook een tekenhoek waar ze lekker hun gang kunnen gaan. Kun jij ondertussen met een speciaalbiertje in de hand nog een keertje proosten op de koning!

Handig om te weten: Olivier is op Koningsdag open van 10.00 tot 18.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier. Meer over Belgisch Biercafé Olivier ontdekken?

Belgisch Biercafé Olivier cafés

Nu gesloten10:00 - 02:00

Achter Clarenburg 6a, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.