Ontsnappen aan de drukke binnenstad op Koningsdag: hier in Utrecht moet je zijn

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 18 april 2019

Je kunt tijdens Koningsdag in Utrecht zoals ieder jaar over de vrijmarkt struinen of losgaan bij een van de pleinfeesten. Geen zin om je dit jaar in de drukte van de binnenstad te storten? Ook buiten het centrum is er genoeg te beleven, bijvoorbeeld aan het Willem van Noortplein! 

Kleedjesmarkt en live muziek op het Willem van Noortplein

Net als vorig jaar is het ook op Koningsdag 2019 feest op het Willem van Noortplein. Niet te massaal, maar vooral heel gezellig en relaxt. Vanaf 9.00 uur vind je op het plein een kinderkleedjesmarkt en daarnaast zullen verschillende ondernemers die rond het plein zitten ook aanwezig zijn met een kraam. En omdat een feestje niet compleet is zonder muziek wordt ook daarvoor gezorgd. Lekker rondsnuffelen op de kleedjesmarkt en misschien ook nog een dansje wagen; dat klinkt toch als een heel fijn plan! Het Koningsdagfeest aan het plein duurt van 9.00 tot 18.00 uur. Heb je zin om al wat eerder op de koning te proosten? Tijdens Koningsnacht is er van 18.00 tot 23.00 uur live muziek aan het plein.

Tekst gaat verder onder de foto

Koningsdag utrecht
Foto: ANP

Lekker eindigen in het Griftpark

Moe geworden na al dat dansen? Vanaf het Willem van Noortplein wandel je zo naar het Griftpark. Lekker even relaxen in de zon: beter kun je Koningsdag niet afsluiten! Nog leuker is het om er een picknick van te maken. De Albert Heijn Willem van Noortplein is op Koningsdag open van 8.00 tot 21.00 uur, dus je kunt hier altijd last-minute binnenlopen voor een koud drankje of een oranje snack. Doe je je boodschappen liever al op 26 april? Kan ook, want dan is de Albert Heijn Willem van Noortplein open van 8.00 tot 22.00 uur. De oranje tompouces liggen voor je klaar! Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein. Meer over Albert Heijn Willem van Noortplein ontdekken?

Albert Heijn Willem van Noortplein

supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

adv.