Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat een feest: kom lekker brunchen of dineren bij dit knusse kerstwalhalla

Aangeboden door One24 14 november 2019

Kan jij ook niet wachten tot de feestdagen? Snappen we helemaal! Voor het zover is, moet je natuurlijk wél nog even bedenken waar je kerst dit jaar wilt vieren. Mocht je er nog niet uit zijn, dan tippen wij  One24. Het knusse restaurant is de perfecte plek om, samen met familie of vrienden, te genieten van een uitgebreid feestmaal. Ga jij voor een heerlijke brunch, verrassend viergangendiner of kies je liever van de kaart?

Overheerlijk kerstdiner

Op kerstavond, eerste- en tweede kerstdag ben je welkom om te komen genieten van een feestmaal. Kom je dineren, dan heb je keuze uit een door de chef samengesteld viergangenmenu of een à la carte-diner. Zoals je van One24 gewend bent, krijg je – ook tijdens kerst – gerechten voor je neus die zijn geïnspireerd op de Mediterrane én Midden-Oosterse keuken.

Speciaal voor de feestdagen hebben de chefs een aantal culinaire creaties bedacht buiten de gewone kaart om. Wat dacht je van een Christmas roast bestaande uit kalfsoesters, venkelmousseline en gegrilde pompoen? Wat er verder te kiezen valt, bekijk je hier. Kom je met je kroost, dan kunnen zij trouwens kiezen van het speciale kindermenu.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: One24

Brunchtime!

Kom je liever overdag kerst vieren bij One24, dan kun je op eerste en tweede kerstdag aanschuiven voor een uitgebreide brunch. Je wordt feestelijk ontvangen met een bruisend glaasje Christmas punch, waarna je naar een tafel wordt begeleid. De staf van het restaurant serveert een zoete paprikasoep met feta en flatbread met hummus aan tafel. Daarna is het tijd voor een heerlijk mediterraans buffet. Frisdranken, sappen, bier, huiswijn, koffie en thee zijn bovendien inbegrepen.

Kaasplank, paté en meer

Wat je zoal kunt verwachten van dat buffet? “Op het menu staan onder andere gebraden runderlende, gestoomde makreelfilet, quiche lorraine en brisquet van de grill”, verklapt Sandra van One24. Daarnaast kun je gaan voor verschillende salades, diverse soorten paté en is er een kaasplateau met binnen- en buitenlandse kazen. “En ter afsluiting serveren we natuurlijk een heerlijk dessert”, zegt Sandra.

Fijne kerst!

Kom je ook gezellig kerst vieren bij One24? Reserveer dan nu een tafel via de website. Goed om te weten: de gerechten die op het menu staan, zijn ook beschikbaar in een vegetarische variant. Hieronder bekijk je de tijden en prijzen van de diverse arrangementen:

Brunch – eerste en tweede kerstdag 

  • Aanvang: tussen 11.30 en 12.30 uur, einde om 15.00 uur
  • Prijs: €42,50 per persoon

4-gangendiner – kerstavond, eerste- en tweede kerstdag

  • Aanvang: tussen 18.30 en 20.00 uur
  • Prijs: €49,50 per persoon

À la carte kerstdiner – kerstavond, eerste- en tweede kerstdag

  • Aanvang: tussen 18.30 en 20.00 uur

Voor alle arrangementen geldt: kinderen tot twaalf krijgen 50% korting, kinderen tot vier eten gratis mee.

Heerlijk eten aan huis bezorgd

Psst… vier je kerst liever thuis? One24 biedt ook catering aan huis. Je hebt keuze onder andere keuze uit diverse delicatessenschotels, een kaasplateau en een schaal gevuld met zoete lekkernijen. Je kunt bovendien kiezen of je het eten komt afhalen of laat bezorgen. Meer informatie over de mogelijkheden vind je hier.

Lees ook:

one24 etentje

Wij gingen wat eten bij restaurant One24 en dat was verrassend leuk én lekker

Als zelfverklaarde foodies vinden wij van indebuurt het héél erg leuk om restaurants in onze stad te...

One24 is tien maanden open: ‘Een heerlijke plek om een leuke avond te hebben’

Utrechtse foodies opgelet! Restaurant One24 heeft een nieuwe menukaart en dit staat erop

Voor deze verborgen Utrechtse cocktailbar fiets je met liefde even omMeer over One24 ontdekken?

One24

restaurants en horeca

Geopend06:30 - 00:00

Floraweg 25, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.