Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heerlijk eten én iets goeds doen voor een ander doe je deze kerst bij De Utrechter

Aangeboden door De Utrechter 7 december 2019

Kerst vieren in een monumentaal pand, aan een feestelijk gedekte tafel die vol komt te staan met heerlijke gerechten. Klinkt goed, toch? Als je zo’n vrolijk feestje wel ziet zitten, moet je deze kerst bij stadsbrasserie De Utrechter zijn. Hier vier je een nostalgische kerst zoals het feest eeuwen geleden al bedoeld was: op een warme, gezellige plek vol prachtige kerstbomen en met de fijne geuren van met liefde bereide gerechten. Bovendien organiseert De Utrechter dit jaar een inzamelingsactie voor stadsgenoten die minder te besteden hebben. Hoe mooi is dat?! 

Flamboyant en vrolijk

Eerste en tweede kerstdag verzorgt De Utrechter een Flamboyante Kerstbrunch en een Vrolijk Kerstdiner voor jou en je familie en vrienden. Benieuwd wat er voor lekkers te proeven valt? Onder andere gerookte forel, rosbief met truffelmayonaise, een strudel van wintergroenten en donuts van witte chocolade. Zie je een rijkgevuld brunchbuffet met allerlei zoete en hartige lekkernijen, warme en koude gerechten en een welkomstdrankje wel zitten? Reserveer dan een tafel tussen 11.00 en 15.00 uur. Wil je liever gaan voor een viergangenkerstdiner met een glaasje bubbels vooraf? Schuif dan aan voor het diner vanaf 17.00 uur.

Het brunchmenu bekijk je hier en het dinermenu vind je hier. Een tafel reserveren kan op deze pagina.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: De Utrechter

Goed doen: maak iemand blij met jouw ongebruikte speelgoed

Kerst draait naast heerlijk eten natuurlijk ook om iets goeds doen voor een ander. Om Utrechters die minder te besteden hebben blij te maken, organiseert Utrechter dit jaar een mooie inzamelingsactie. Van 6 tot en met 27 december zamelt de stadsbrasserie speelgoed in. Dit speelgoed wordt, in samenwerking met stichting Utrechtse Uitdaging, gedoneerd aan gezinnen en instanties die het goed kunnen gebruiken.

Tekst gaat verder onder de video

Een leuk bedankje voor jou

Heb jij nog speelgoed waar je kroost niets meer mee doet? Op naar De Utrechter, want je kunt een ander kind er heel blij mee maken! Wandel naar binnen bij De Utrechter (Vredenburg 40) en laat een medewerker weten dat je komt om speelgoed te doneren. Diegene zal laten zien waar je het kunt achterlaten. Als dank voor je donatie krijg je van De Utrechter een heerlijke kop koffie of thee gratis. Zoek al je ongebruikte speelgoed bij elkaar en kom snel langs!

Lees ook: 

De Utrechter

Kerst bij De Utrechter: flamboyant, vrolijk en een tikkeltje nostalgisch

Het pand van De Utrechter heeft een monumentale status en was vroeger het huis voor meerdere familie...

8 x uit eten met kerst in Utrecht

8 x fijne plekken om cocktails te drinken in UtrechtMeer over De Utrechter ontdekken?

De Utrechter

cafés

Gesloten08:00 - 23:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.