Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier moet je zijn voor een lekkere kerstbrunch in Utrecht

Aangeboden door Loaded 23 november 2019
De feestdagen komen eraan en wij weten waar het deze kerst heerlijk vertoeven is. Waar, wil je weten? Bij Loaded! Op eerste kerstdag kun je hier terecht voor een uitgebreide brunch met gerechtjes die nét even anders zijn dan bij veel andere restaurants. 

Festivalfood met kerst

Weet je nog, die heerlijke happen die je afgelopen zomer op Lowlands en Best Kept Secret hebt gegeten? Die vind je dus ook gewoon op de menukaart van Loaded, want het draait hier om festivalfood. Daarbij kun je denken aan smoothiebowls, fried sushi of frietjes met heerlijke toppings. Ook voor de kerstbrunch pakt Loaded flink uit. De brunch bestaat uit vijf verschillende gerechten, waaronder de Loaded miniburger, een smoothiebowl met fruit en huisgemaakte granola en verse wafels met Loaded chicken. Als het water je daarvan niet in de mond loopt, weten wij het ook niet meer!

Cocktail in a can, anyone?

Bij die feestelijke brunch kun je natuurlijk koffie, thee of sap drinken, maar je kunt óók gaan voor een cocktail. Bij Loaded zijn ze extra bijzonder, omdat ze hier cocktails in a can maken. Bestel je er een, dan krijg je een blikje met een minibar-flesje sterke drank erbovenop. Heel lekker én ook nog eens leuk om te zien. Kijk maar!

Tekst gaat verder onder de foto

Cheers!

Heb je al andere plannen op eerste kerstdag? Niet getreurd, ook voorafgaand aan de feestdagen ben je welkom bij Loaded. Zo kun je hier prima terecht met collega’s voor een gezellige kerstborrel. Maak het extra leuk en reserveer de taptafel! Loaded zet de glazen en het bier klaar, en jullie kunnen direct zelf gaan tappen. Daarbij mogen jullie zoveel drinken als jullie willen. Na afloop betalen jullie €10,- per gedronken liter.

Handig om te weten

Genieten van de Loaded kerstbrunch kan op 25 december van 11.00 tot 15.00 uur. De brunch kost €17,50 per persoon of €24,50 inclusief een cocktail naar keuze. Een tafel reserveren doe je via deze link of via de oranje button onderaan dit artikel.

Kom je liever borrelen aan de taptafel? Leuk! De taptafel is te reserveren voor groepen van acht tot twintig personen.

Lees ook:

Loaded

Zelf biertjes tappen aan tafel: hier in Utrecht wil je borrelen!

Borrelplekken genoeg in Utrecht, maar waar moet je zijn als je zin hebt om het eens origineel aan te...
Loaded

5 x redenen waarom je een bezoek wilt brengen aan Loaded

Heb jij deze zomer geen festivalbezoek op de planning staan en baal je daar best van? Niet doen! Bij...


Meer over Loaded ontdekken?

Loaded

restaurants en horeca

Geopend10:00 - 21:00

Amsterdamsestraatweg 52-54, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.