Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van viergangenmenu tot royale schotels: restaurant One24 zorgt voor een culinaire kerst bij je thuis

Aangeboden door One24 2 december 2020

Wil je deze kerst genieten van een heerlijk, uitgebreid diner zonder daarvoor al te veel moeite te hoeven doen? Laat restaurant One24 dan de kerstcatering verzorgen! De chefs van het restaurant hebben een heerlijk viergangenmenu én diverse feestelijke schotels samengesteld waarmee je van de kerstdagen een culinair feestje maakt. 

Het menu en de schotels van One24 kun je nu bestellen, om af te halen of te laten bezorgen op de volgende data: 24, 25, 26, 27, 31 december 2020 en 1 januari 2021. Leuk om te weten: als je jouw bestelling komt afhalen bij One24, krijg je een kleine verrassing mee naar huis!

Royale schotels en een heerlijk viergangenmenu

Als je met kerst uitgebreid wilt tafelen, is het One24 christmas menu een aanrader. De chefs hebben vier heerlijke gangen voor je samengesteld. Als voorafje krijg je warmgerookte zalm met onder meer rode biet, haringkaviaar en dillecrème voorgeschoteld. Vervolgens komt er een kerstsoepje op tafel van aardappeltruffel en kervelolie. Het hoofdgerecht is gebraden kalkoenrollade met spruitjesstamppot en een frisse sinaasappelsaus, en tot slot sluit je het diner af met een heerlijk dessert: witte chocoladetaart met stoofpeertjes en vanillesaus. Voor het viergangendiner betaal je € 39,50 per persoon.

Naast het vaste menu biedt One24 ook diverse schotels aan. Voor vleesliefhebbers is er een vleesschotel met onder meer runderpastrami, Spaanse ham en gerookte eendenborst met granaatappel en gegrilde paprika. Ga je liever voor de visschotel? Die is minstens zo rijkelijk gevuld, maar dan met onder meer inktvissalade, Noorse garnaaltjes en gerookte forelfilet. De schotels zijn beschikbaar voor vier of zes personen vanaf € 49,50 per schotel.

Je zoete trek of zin in kaas stillen?

Ook aan het dessert is natuurlijk gedacht! Voor de kaasfans is er een kaasplateau, met onder andere Roquefort, geitenbrie en lokale weidekaas uit Harmelen. Daarbij krijg je ook vijgenbrood, walnootjes en chutney. Mocht je meer houden van zoetigheid, dan is er het plateau chef’s sweets. Wat je dan krijgt? Onder andere brownie, mini tarte tatin, mini cheesecake en verse fruitsalade. Hoe lekker klinkt dat?! Zowel het kaas- als dessertplateau is te bestellen voor vier of zes personen vanaf € 34,50  per schotel.

Praktische informatie

Wil je deze kerst genieten van de heerlijke creaties van de chefs van One24? Bestel dan direct via de website, via 030 242 5900 (van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur) of via e-mail: [email protected].

Indien jij jouw bestelling ophaalt bij het hotel, ontvang je een leuke verrassing. Ophalen is mogelijk tussen 09.00 – 10.00 uur, 13.00 – 14.00 uur en 16.00 – 17.00 uur. Bezorgen is ook mogelijk. Mail naar [email protected] voor meer informatie over de opties.Deze bijdrage wordt je aangeboden door One24. Meer over One24 ontdekken?

One24

restaurants en horeca

Geopend06:30 - 00:00

Floraweg 25, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.