Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo hee! Utrechters sturen massaal kerstkaarten (want het gaat nu supersimpel)

Aangeboden door Kaartje2go 1 december 2020

Santa Claus is coming to town en dit jaar doet hij dat een beetje eerder dan normaal. Want ja: deze tijd schreeuwt om lichtjes en gezelligheid. Bij kerst hoort natuurlijk een kaartje en ook in het versturen daarvan zijn we fanatieker. Kaartje2go.nl verwacht dit jaar zelfs dat Utrechters een record aantal kerstkaarten gaan versturen.

Marketingmanager Mark van Kasteren vertelt hoe dat komt: “Door de coronacrisis zijn Nederlanders dit jaar veel eerder met kerst bezig. Dat zien we ook aan het aantal kerstkaartbestellingen. Klanten bestellen hun kerstkaartjes dit jaar veel eerder dan normaal. In vergelijking met vorig jaar gaan er nu al ruim de helft meer kerstkaarten door onze machines.”

Ook Utrechters klimmen in de pen

De verwachting is dat veel Utrechters dit jaar een kaartje op de bus doen voor familie en vrienden. Vorig jaar verstuurden wij Utrechters gemiddeld negen kerstkaarten per inwoner, blijkt uit onderzoek van Kaartje2go. Dat klinkt best veel, maar inwoners van buurtgemeente Vianen versturen er nóg meer: namelijk 13. Hoewel we waarschijnlijk meer kerstkaarten gaan versturen, is het nog even afwachten hoeveel we er zullen ontvangen. In 2019 ontvingen Utrechters de minste kerstkaarten van de hele provincie.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Persoonlijke boodschap

Uit hetzelfde onderzoek van Kaartje2go blijkt ook dat de pandemie invloed heeft op de tekst op de kerstkaart. Maar liefst 59 procent van de Nederlanders verwacht dit jaar een persoonlijke boodschap op de kaart te zetten, ten opzichte van 32 procent vorig jaar. Vind je het lastig om iets moois op de kaart te zetten als iemand een lastig jaar achter de rug heeft? Lees dan dit artikel met handige tips voor een persoonlijke kerstboodschap.

Versturen gaat eenvoudig

Als je familie en vrienden dit jaar blij wilt maken met een kerstkaart, kun je avond aan avond old school zitten pennen. Maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Via Kaartje2go kun je kiezen uit ruim 3.000 kerstkaarten. Ga je voor een traditionele kaart, fotokaart of juist een vrolijke variant met woordgrapjes? Als je eenmaal hebt gekozen, kun je de kaart personaliseren en een gratis proefdruk opvragen. Tevreden? Dan is het tijd om te bestellen! Kies het formaat en de hoeveelheid kaarten die je nodig hebt. Vervolgens kun je zelf de adressen invoeren óf een Excel-bestand importeren met alle adressen. Als je wilt, doet Kaartje2go ze ook nog voor je op de post. Vet handig! Bekijk hier het hele assortiment kerstkaarten van Kaartje2go en bestel meteen een gratis proefdruk.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kaartje2go. Meer over Kaartje2go ontdekken?

Kaartje2go

adv.