Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ho, ho, ho: zonder stress aan tafel met het afhaalkerstdiner van Gastmaal

Aangeboden door De Keuken van Gastmaal 15 december 2017

Supergezellig natuurlijk, die Kerst. Maar ook behoorlijk stressvol, zeker als je vrienden en familie over de vloer hebt voor een diner. Wil je culinair uitpakken, maar als gastheer of -vrouw niet volledig uitgeput aan tafel zitten? Dan heeft Gastmaal de oplossing voor je: een afhaalkerstdiner bereid door de koks van het restaurant en de traiteur.

Topdiner aan eigen eettafel

De naam ‘Gastmaal’ ken je misschien van het restaurant De Keuken van Gastmaal, Gastmaal Café, of van traiteur Gastmaal en de tafel. Het zal je vast niet verbazen: deze bedrijven zijn alle drie van dezelfde, Utrechtse eigenaren. Voor Kerst slaan de chefs van De Keuken van Gastmaal en Gastmaal en de Tafel de handen ineen om samen een fantastisch kerstdiner te maken dat je gewoon aan je eigen eettafel opeet. Zij koken voor je, jij hoeft het alleen nog maar op te warmen en – oké – misschien zorgen dat de tafel een beetje feestelijk gedekt is. Prima deal, toch?

Van rundvleessoep tot hemelse modder

Ook fijn: je kunt per persoon aangeven wat je wilt eten en stelt zo dus per tafelgenoot een eigen menu samen. Zo kun je qua soep kiezen uit drie verschillende soorten (runderbouillon met rundvlees, bisque van Noordzeekrab en soep van geroosterde bloemkool). Als voorgerecht ga je dan voor bijvoorbeeld gepofte bietjes met geitenbrie of paté van wilde gans. Voor het hoofdgerecht staat er onder andere hazenpeper en paddenstoelenrisotto op het menu. En natuurlijk zijn er ook heerlijke toetjes (‘hemelse modder’ of een kaasplankje, anyone?) om je diner mee af te sluiten. Daarnaast staan er ook nog heerlijke borrelhappen op de kaart, voor als je het diner wilt beginnen met een fijn vieruurtje.

Benieuwd naar het hele menu? Dat bekijk je hier.

Reserveren en ophalen

Je leest het goed: deze kerstmaaltijd gaat je een héleboel stress besparen, terwijl je toch geniet van lovende woorden en blije gezichten aan tafel. Lijkt het je wat? Geef dan je bestelling via e-mail of het contactformulier door aan Gastmaal. Laat ook weten wanneer je van plan bent om het diner op te eten, dan wordt daar zo veel mogelijk rekening mee gehouden, zodat je maaltijd zo vers mogelijk is. Je kunt je bestelling ophalen bij Gastmaal en de Tafel (Griftstraat 1) op 24 december tussen 16.00 en 18.00 uur of op 25 december tussen 12.30 en 13.30 uur.

 Meer over De Keuken van Gastmaal ontdekken?

De Keuken van Gastmaal

biologische restaurants

Vandaag gesloten

Biltstraat 5, Utrecht

Bekijk meer:biologische restaurants

adv.