Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Inspiratie! 4 x dit eet Utrecht tijdens de feestdagen

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 9 december 2019

Het duurt nog even voor het weer kerst is, maar bij de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen. Hier vind je straks alles wat je nodig hebt voor een geslaagd kerstdiner: van heerlijk vlees tot goede wijn. Dat wordt nog lastig kiezen! Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij gingen langs bij de supermarkt om klanten te vragen wat zij deze kerst op tafel zetten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Van alles wat op tafel

Albert Heijn Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Bij Joline (49) thuis ziet de kerst er dit jaar iets anders uit dan de vorige keer. “Bijna mijn hele familie is dit jaar vegetariër geworden”, vertelt ze. “Ik ben zelfs vegan gaan eten. Het punt is alleen dat mijn kinderen wél gek zijn op vlees. Mijn zoon wil graag kalkoen eten, en mijn dochter gaat het liefst gourmetten.” Klinkt als een uitdaging, al valt dat volgens Joline wel mee: “Ik denk dat het een combinatie wordt van allemaal verschillende dingen. Dan is er voor ieder wat wils.”

Wat Joline al wél weet, is dat ze haar kerstinkopen bij de Appie aan het Willem van Noortplein gaat doen. Waarom dat zo is? “Het is hier prettig winkelen. Het personeel is heel aardig en behulpzaam, en de schappen zijn altijd netjes bijgevuld. Bovendien drink ik met kerst graag lekkere wijn, en die hebben ze hier zeker!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein. Meer over Albert Heijn Willem van Noortplein ontdekken?

Albert Heijn Willem van Noortplein supermarkten

Geopend10:00 - 20:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten

Een biologische kerst

AH Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Of hij al zin heeft in de feestdagen? Daarover hoeft Jos (27) niet lang na te denken. “Ik kijk er ontzettend naar uit! Voor mij is het vier dagen lang kerst. Ik vier het met mijn schoonfamilie, met mijn vader, dan met mijn moeder en tot slot met vrienden.” Wat er op tafel komt, weet hij nu nog niet zeker. Wat wel zeker is, is dat Jos zoveel mogelijk biologische producten gaat kopen. Gelukkig hebben ze er daarvan genoeg bij ‘zijn’ Albert Heijn!

All time favourites en nieuwe smaken

AH Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

In de familie-app van Ton (64) is het in de weken voor kerst een drukte van jewelste. “In die app bespreken we wat er met kerst op tafel komt”, verklaart de Utrechter. “We proberen om ieder jaar iets anders te eten.” Het lukt tot nu toe altijd, al zijn er ook gerechten die elk jaar weer terugkeren. Het toetje is daar een voorbeeld van: “We eten na het diner altijd een bavaroistaart met lange vingers. Het is een familierecept, en we maken hem helemaal zelf!” Alle benodigde ingrediënten haalt Ton bij deze Albert Heijn. De supermarkt is vlakbij zijn huis en inmiddels komt hij hier al jaren over de vloer. “We kennen het personeel inmiddels. Dat maakt hier winkelen stukken leuker!”

Verslaafd aan kerstkransjes van de Appie

AH Willem van Noortplein
Foto: indebuurt Utrecht

Wanneer we Myrthe (24) vragen of ze al weet wat ze deze kerst eet, hoeft ze niet lang na te denken: “Mijn moeder kan hele lekkere beenham met honingmosterdsaus maken. Het is een gerecht dat voor ons speciaal is, omdat we het alleen met kerst eten.” Daarnaast is Myrthe gek op zoetigheid, dus dat mag volgens haar ook écht niet ontbreken. “Ik ben stiekem verslaafd aan de kerstkransjes die ze hier verkopen. Die zijn zó lekker!”

Boodschappen doen én schaatsen

schaatsen
Foto: Pexels

Kom je ook kerstboodschappen doen bij Albert Heijn Willem van Noortplein? Neem dan ook gelijk je schaatsen mee! Van 21 tot en met 26 december vind je op het Willem van Noortplein een openluchtijsbaan. Extra leuk: toegang is helemaal gratis! Ben je benieuwd wanneer Albert Heijn aan het Willem van Noortplein is geopend rond de feestdagen? Check dan onderstaand overzicht:

  • 24 december: 8.00 – 20.00 uur
  • 25 december: 12.00 – 18.00 uur
  • 26 december: 10.00 – 20.00 uur
  • 31 december: 8.00 – 19.00 uur
  • 1 januari 2020: 12.00 – 19.00 uur

Lees ook:

5 x deze bijzondere producten vind je gewoon bij de AH Willem van Noortplein

Als je al jarenlang bij dezelfde supermarkt boodschappen doet, weet je binnen vast blindelings de we...
ingrid de vries AH willem van noortplein

Ingrid werkt al bijna 40 (!) jaar bij Albert Heijn: ‘Iedere dag is weer anders’

Ingrid de Vries begon haar loopbaan bij Albert Heijn 39 (!) jaar geleden. In die jaren heeft ze bij ...
AH Willem van Noortplein

AH-baas Gertjan is helemaal klaar voor de kerst: ‘Voor wijnadvies moet je bij mij zijn’

In de Albert Heijn aan het Willem van Noortplein hangt de sfeer van een gezellige buurtsuper. Dat ko...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.