Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een kerstdiner om nooit te vergeten: hier in Utrecht moet je zijn

Aangeboden door Heirloom – Venues of Utrecht 19 november 2019

‘Ha, daar zijn jullie, welkom’, begroet Tom je vriendelijk. Mitzi staat verderop al klaar om je jas aan te nemen, en je stoel wordt aangeschoven door de glimlachende Ben. Vier je een kerstdiner bij één van de locaties van Heirloom Venues of Utrecht, dan kun je er vanuit gaan dat het een perfect verzorgde én heerlijk huiselijke avond wordt die je nog heel lang zal bijblijven. 

Kerst vieren op een unieke plek

Lijkt het je wel wat om rond de feestdagen te dineren in een eeuwenoude kerk, stadspaleis of oud patriciërshuis? Dat kan geregeld worden! Heirloom maakt het ook dit jaar weer mogelijk om een (privé)diner te organiseren in drie monumentale panden: Paushuize, de Geertekerk en Huize Molenaar. De locaties verschillen in grootte, zodat er altijd wel een tussenzit die aansluit op jouw wensen. Zo kun je al bij Huize Molenaar terecht met een gezelschap vanaf vijf personen, en biedt de Geertekerk zelfs plaats aan honderden (!) gasten.

Tekst gaat verder onder de foto

Heirloom kerst
Foto: Heirloom Venues of Utrecht

Een feestelijk menu mét bijpassende wijnen

Het kerstmenu dat chefkok Pepijn dit jaar heeft samengesteld, is minstens zo indrukwekkend als de locaties van Heirloom. Zo kun je onder andere genieten van een romige bisque, gerookte paling met haringkaviaar, rode biet en gribichesaus en hertenrugfilet met vijgenjus. Als nagerecht kun je gaan voor een goedgevulde kaasplank en zoetigheid van een patissier. Bij iedere gang heeft een sommelier een lekkere wijn uitgezocht. In totaal zijn er zeven gangen, maar je kunt ook kiezen voor een minder uitgebreid diner.

Bijzonder diner op maat

Naast het eten zelf, is jouw kerstdiner pas écht geslaagd wanneer ook alle details kloppen. Daarom kun je Heirloom ook inschakelen om de locatie volledig naar wens te decoreren. Wil je kersttakjes of mooie bloemen op tafel? Geen probleem. Wil je gepersonaliseerde naamkaartjes op tafel? Wordt geregeld. Daarnaast kun je natuurlijk aangeven of er gasten zijn met speciale dieetwensen, zodat daar rekening mee gehouden wordt.

Magisch kerstfeest

Wil jij ook een onvergetelijk en gezellig kerstdiner beleven bij Heirloom? Bekijk de website via de oranje button onderaan voor meer informatie of neem direct contact op.

Lees ook:

Paushuize Heirloom

Vet! Hier kun je online binnengluren bij monumenten waar jij een feestje kunt geven

Of je nu gaat trouwen, een chique diner wilt geven of een congres organiseert: een bijzondere gebeur...
Huize Molenaar

Hallo perfecte bijbaan: werken op bijzondere locaties in Utrecht én wanneer het jou uitkomt

De ene keer serveer je eten uit tijdens een chique diner, de andere keer sta je achter de bar tijden...


Meer over Heirloom – Venues of Utrecht ontdekken?

Heirloom – Venues of Utrecht

restaurants en horeca

Pausdam 10, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.