Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Utrecht

Door Carin van der Meij 4 december 2020

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Utrecht een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Utrecht ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van Careyn Swellengrebel in Utrecht verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 20 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij Careyn Swellengrebel terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go.nl kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in: [email protected].

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar: 

Redactie indebuurt
T.a.v. Kerstkaartenactie indebuurt Utrecht
Vredenburg 24/1
3511 BB Utrecht

Let op: vanwege de coronacrisis werken wij thuis. Wij zijn dus niet op kantoor aanwezig. Wil je post inleveren, stop dit dan in de onderste brievenbus met daarop: HAH red / sales). Bedankt!

Kaarten inleveren bij de Albert Heijn aan de Neude

Je kaarten of knutselwerkjes kun je ook inleveren bij Albert Heijn aan de Neude. Je kunt er iedere dag terecht tot 00.00 uur. Je post doe je in de speciale indebuurt-brievenbus, tegenover de servicebalie. Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen!

Benieuwd naar vorig jaar?

Vorig jaar was de actie ontzettend succesvol en hebben we meer dan 700 kaarten bij ouderen in Utrecht bezorgd. Benieuwd hoe dit verliep? Kijk hieronder naar de beelden uit 2019. Laten we er ook in 2020 weer iets moois van maken.

We deelden 700(!) kaarten uit aan Utrechtse ouderen en dit waren de reacties

Begin december vroegen we jullie ons een kerstkaartje voor (eenzame) ouderen in Utrecht te sturen. A...

adv.