Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Culinair én duurzaam eten met kerst doe je bij dit restaurant

Aangeboden door The Green House 24 november 2019

Tijdens de kerstdagen mag een heerlijk feestmaal natuurlijk niet ontbreken. Zin om je dit jaar culinair te laten verwennen? Dan zit je goed bij The Green House. De chefs bereiden hier de lekkerste gerechten met ingrediënten uit de regio én van de eigen urban farm. Daarnaast staat in het restaurant een hele bijzondere kerstboom waar je jouw groene kerstwens in mag hangen. Wie weet komt die wens wel uit…

Een bijzonder groene kerst

Kom je bij The Green House kerst vieren, dan krijg je eten en drinken geserveerd dat niet alleen smaakvol is maar ook hartstikke duurzaam. Op het kerstmenu staan gerechten waarbij lokale seizoensproducten een hoofdrol spelen. Je wordt verwelkomd met een heerlijke kerstcocktail, waarna je – naar keuze – een heerlijk vier- of vijfgangendiner krijgt geserveerd.

Als voorafje staat er geroosterde topinamboer (aardpeer) en coquille op het menu, met waterkers uit de eigen urban farm. De tweede gang is een gerecht met broccoli, gepocheerd scharrelei en geitenkaas. Bij het hoofdgerecht heb je keuze uit twee heerlijke winterse gerechten: filet van duindamhert met ravioli en paddenstoelenragout of heilbotlasagne met sperziebonen en saffraanschuim. Bij de hoofdgerechten serveert The Green House frites, speltrisotto en bloemkool. Bewaar trouwens wel genoeg ruimte voor het dessert: een feestelijke chocoballon gevuld met mousse, pistachio crumble en fris Granny Smith sorbetijs. Dat wordt smullen!

Tekst gaat verder onder de foto

Komt jouw wens uit?

Naast dat lekkere eten is er nog een reden waarom je kerst bij The Green House wilt vieren. In het gezellig ingerichte restaurant staat een bijzondere circulaire kerstboom. In deze metalen boom is ruimte om jouw ‘groene’ wens op te hangen. Schrijf je wens op een kaartje en hang hem in de boom. The Green House kiest vervolgens één wens om in vervulling te laten gaan.

Goed om te weten

Het kerstdiner bij The Green House wordt geserveerd op eerste kerstdag. Het viergangenmenu kost €57,50. Wil je het diner uitbreiden met een kaasplankje? Dan betaal je €65,- per persoon. The Green House kan bijpassende wijnen schenken bij iedere gang: de kosten van dit arrangement zijn €27,50 per persoon. Ben je vegetariër of heb je andere dieetwensen/allergieën? Geef het aan bij je reservering zodat de chefs er rekening mee kunnen houden. Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Een tafel reserveren doe je via de oranje button onderaan dit artikel.Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Green House. Meer over The Green House ontdekken?

The Green House

restaurants en horeca

Geopend07:00 - 00:00

Croeselaan 16 , Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.