Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij dit restaurant stel je zelf je ideale kerstmenu samen

Aangeboden door Op Zuid 11 november 2019

Je kunt deze kerst weer urenlang in de keuken staan zwoegen op een feestmaal, maar je kunt het ook lekker aan de chefs van Op Zuid overlaten! Speciaal voor de feestdagen wordt de NY style bar en bistro extra knus gemaakt, zodat jij en je tafelgenoten in een gezellige setting kunnen genieten van het samenzijn. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het verrukkelijke kerstmenu…

Een vorkje prikken in een oude staalfabriek

Mocht je nog niet eerder bij Op Zuid zijn geweest, dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! De locatie van Op Zuid is ronduit bijzonder te noemen: je vindt het restaurant in de oude staalfabriek aan de Neerlandiakade. Vanuit de zaak kijk je uit op de Vaartsche Rijn, en in de zomer vind je pal naast het water een fijn terras. Tijdens de feestdagen wordt het binnen extra gezellig gemaakt met mooi gedekte tafels, lichtjes en kerstbomen. Kortom: een ideale plek om te genieten van een uitgebreid diner!

Dat klinkt goed

Bij Op Zuid ben je op 24 en 26 december welkom voor een viergangenkeuzediner, bestaande uit een soepje, een voor-, hoofd- en nagerecht. Bij iedere gang kun je kiezen uit drie verschillende opties. Als voorafje heb je onder andere keuze uit coquilles of carpaccio van watermeloen, en als hoofdgerecht kun je bijvoorbeeld gaan voor kalfswang met wortelpuree of een rijkgevulde bisque. Om het diner af te sluiten, kun je kiezen voor een citroen meringue taart, chocolademousse of Siciliaanse cannolo. Smullen!

Voor wie bij het eten graag bijpassende wijn drinkt, is er een wijnarrangement. Voor €24,50 per persoon serveert Op Zuid bij iedere gang een heerlijke wijn.

Hier wil ik bij zijn

Kom je kerst vieren bij Op Zuid? Goed plan! Het viergangendiner kost €38,50 per persoon en is te reserveren op 24 en 26 december om 17.30, 18.00, 18.30 of 19.00 uur. Je bent beide dagen van harte welkom om vanaf 16.00 te komen borrelen. Een tafel reserveren doe je via de oranje button hieronder of door te bellen naar 030-2451118.


Meer over Op Zuid ontdekken?

Op Zuid bars

Gesloten11:30 - 00:00

Neerlandiakade 2a/b , Utrecht

Bekijk meer:bars

Lees ook:

bier Op zuid

Cheers! Deze bierproeverij wil je écht een keer doen

Hé, bierliefhebber! Trommel je vrienden, vriendinnen en collega's die ook van bier houden maar op. W...
Op Zuid

Op Zuid bestaat één jaar: ‘Er hangt hier een goede en gezellige sfeer’

Op Zuid opende precies één jaar geleden voor het eerst de deuren. In de twaalf maanden die het resta...
terras Op Zuid

Eten of borrelen met een grote groep: hier in Utrecht kan het

Je bent op zoek naar een gezellige plek in Utrecht waar je met een grote groep kunt lunchen, borrele...

adv.