Het team

Team indebuurt Utrecht

De redactie van indebuurt Utrecht zit midden in Utrecht in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Utrecht te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Utrecht

indebuurt Utrecht Vredenburg 24/2 3511 BB Utrecht

Navigeer naar

Team indebuurt Utrecht

Nare Hovanisyan

Community Manager

Nare woont in Bilthoven. Ze heeft een grote liefde voor Utrecht en zoekt dagelijks de gezelligheid op in ons prachtige stadje. Je vindt haar dan op een van de Utrechtse terrassen of in restaurants en stadsparken. Het liefst iedere keer een andere. Ze wordt ook blij van lekker eten, de zon en reizen naar mooie bestemmingen. En dat allemaal in goed gezelschap. Haar favoriete spots in Utrecht? TivoliVredenburg, Stadsstrand SOIA, Amelisweerd en Miyagi & Jones.

Debbie Van Terwisga

Community Manager

Debbie woont samen met haar vriend in Leidsche Rijn. Ze is geboren en getogen in Nieuwegein en komt dus al haar hele leven in Utrecht. Debbie houdt van gezelligheid, lekker eten en drinken en wandelen. Ze is dan ook regelmatig in de binnenstad te vinden in één van de vele restaurants of aan de singel. Het mooiste aan Utrecht vindt ze de Dom, de grachten met de werfkelders en de diversiteit aan inwoners.

Daniel Pels - accountmanager indebuurt

Daniel Pels

Accountmanager

Daniel Pels is accountmanager voor indebuurt Utrecht.

Buurtbijdragers en freelancers

Merlin Everts

Redacteur

Merlin (32) woont en werkt in Utrecht. Haar favoriete plekken in Utrecht?: Broese, rondje singel, Tijm, het Wilhelminapark, Gastmaal, concerten+uitgaan in Tivoli en suppen in Amelisweerd.

Justine Haantjens

Justine woont inmiddels tien jaar in Utrecht. Ze is in Zwitserland geboren en heeft op veel verschillende plekken gewoond, maar Utrecht voelt als haar thuis. Ze is muziek- en cultuurliefhebber in hart en nieren en bezoekt graag poppodia of musea. Haar favoriete bezigheden zijn wandelen, sporten, lezen, muziek luisteren en online recensies lezen.