Het team

Team indebuurt Utrecht

De redactie van indebuurt Utrecht zit midden in Utrecht in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Utrecht te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Utrecht

indebuurt Utrecht Vredenburg 24/2 3511 BB Utrecht

Navigeer naar

Team indebuurt Utrecht

Bonnie Dekkers

Bonnie Dekkers

Community Manager

Bonnie woont in Tuindorp. Wanneer ze niet voor indebuurt schrijft, vind je haar bij bootcamp, probeert ze een nieuw recept uit of maakt ze reizen naar alle uithoeken van de wereld. Toch kan ze nooit wachten om weer terug te keren naar de Domstad. Haar favoriete plekken? Restaurant VanPlanten en de Ruigenhoekse polder.

May-Anne Oltmans

May-Anne Oltmans

Commercieel Redacteur

May-Anne woont in Lombok. Als ze niet aan het schrijven, eten of lezen is, gaat ze graag op reis. Waarheen maakt niet uit, als de zon er maar schijnt! Hoe leuk ze het ook vindt om verre oorden te verkennen: het is en blijft fijn thuiskomen in Utrecht.

Nare Hovanisyan

Community Manager

Nare woont in Bilthoven. Ze heeft een grote liefde voor Utrecht en zoekt dagelijks de gezelligheid op in ons prachtige stadje. Je vindt haar dan op een van de Utrechtse terrassen of in restaurants en stadsparken. Het liefst iedere keer een andere. Ze wordt ook blij van lekker eten, de zon en reizen naar mooie bestemmingen. En dat allemaal in goed gezelschap. Haar favoriete spots in Utrecht? TivoliVredenburg, Stadsstrand SOIA, Amelisweerd en Miyagi & Jones.

Daniel Pels - accountmanager indebuurt

Daniel Pels

Accountmanager

Daniel helpt lokale ondernemers graag bij het bereiken van hun doelstellingen. Neem vrijblijvend contact met hem op voor advies op maat.

Buurtbijdragers

Julia Bentveld

Buurtbijdrager

Julia woont in hartje centrum en kijkt uit op de Stadsschouwburg. Ze is mega enthousiast om te schrijven over de nieuwste koffietentjes, waar ze met liefde geniet van een kopje versgemalen boontjes. Ook vindt ze het leuk om events te bezoeken en daar verslag van te doen. Wanneer ze niet in de weer is met schrijven, vindt ze het leuk om haar plantjes te verzorgen (diegene die nog leven in ieder geval). Haar go-to plekje is toch wel Lebowski, een tentje bij de ingepakte Dom, om een heerlijk drankje te drinken met een achtergrondmuziekje erbij.

Lizzy-Ann van Dijk

Buurtbijdrager

Lizzy-Ann woont in Tolsteeg en Rotsoord. Vanaf haar eerste stap in Utrecht was het liefde op het eerste gezicht. Wanneer ze niet bezig is met haar studie journalistiek, staat ze iets te koken of bakken in de keuken of verslindt ze modetijdschriften. Haar favoriete spots in Utrecht? Lebowski en het Wilhelminapark.