Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Utrecht

De redactie van indebuurt zit mídden in het centrum, pal tegenover TivoliVredenburg. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Utrecht op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Utrecht

indebuurt Utrecht
Vredenburg 24/1
3511 BB Utrecht

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Utrecht

Janine Guijt

Community manager

Janine woont in Zuilen. Als ze geen verhalen, tips en nieuwtjes voor indebuurt Utrecht schrijft, zit ze waarschijnlijk op een van de vele Utrechtse terrassen of leest ze een boek (want Netflix heeft ze al uitgespeeld). Haar lievelingsplek? Rabarber in de Zadelstraat, vanwege de lekkere taartjes en de no-nonsense sfeer.

E: [email protected]

T: 06-21196873

Bonnie Dekkers

Community manager bonnie-community-manager-utrecht

Bonnie woont in Tuindorp. Wanneer ze niet voor indebuurt schrijft, vind je haar in de sportschool, probeert ze een nieuw recept uit of maakt ze reizen naar alle uithoeken van de wereld. Toch kan ze nooit wachten om weer terug te keren naar de Domstad. Haar favoriete plekken? Café Elize, Brewpub De Kromme Haring en de Ruigenhoekse polder.

E: [email protected]

T: 06-29421608

 

May-Anne Oltmans

Commercieel redacteur

May-Anne woont vlakbij het Ledig Erf. Als ze niet aan het schrijven, eten of lezen is, gaat ze graag op reis. Waarheen? Als de zon er maar schijnt! Hoe leuk ze het ook vindt om verre oorden te verkennen: Utrecht is en blijft haar stadsie. Haar lievelingsplek? Dat is toch wel het Griftpark.

E: [email protected]

T: 06-15438007