Team indebuurt Utrecht

De redactie van indebuurt zit mídden in het centrum, pal tegenover TivoliVredenburg. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Utrecht op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Utrecht

indebuurt Utrecht
Vredenburg 24/2
3511 BB Utrecht

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Utrecht

Anne-Meike van den Berg

Community Manager Anne-Meike indebuurt

Anne-Meike woont vlakbij het mooie Wilhelminapark in Utrecht. Ze is dol op katten en wandelt graag in Amelisweerd en Rhijnauwen. Haar lievelingsplek? Dat zijn er teveel op om te noemen! Maar restaurant Noir, District, KoffieLeute en Daen’s behoren tot de favorieten.

E: [email protected]

T: 06-46992924

Janine Guijt

Community Manager

Janine woont in Zuilen. Je kent haar misschien van haar voorliefde voor Utrechtse katten. Haar lievelingsplek? Dat is Bar Beton aan de Korte Jansstraat, waar ze het allerbeste taartje van de stad serveren.

E: [email protected]

T: 06-21196873

Manon van der Knaap

Commercieel Redacteur Manon

Manon woont aan de rand van Zuilen, tussen de drukte van het centrum en de rust van het groene achterland van Utrecht in. Je kent haar misschien van reisverhalen over wereldsteden en afgelegen eilanden. Haar lievelingsplek? De straten van de stad, bij voorkeur op een zomeravond. Dan ligt de inspiratie voor het oprapen.

E: [email protected]

T: 06-11198313

May-Anne Oltmans

Commercieel Redacteur

May-Anne woont vlakbij het Ledig Erf. Als ze niet aan het schrijven, eten of lezen is, gaat ze graag op reis. Waarheen? Als de zon er maar schijnt! Hoe leuk ze het ook vind om verre oorden te verkennen: Utrecht is en blijft haar stadsie. Haar lievelingsplek? Dat is toch wel het Griftpark.

E: [email protected]

Charlotte Lamberink

Gastredacteur

Charlotte woont aan de Amsterdamsestraatweg en mag zichzelf sinds een jaar een Utrechter noemen. Het mooiste aan onze stad vindt ze toch echt wel de Oudegracht. Door haar minor journalistiek kwam Charlotte erachter dat ze niet meer wil stoppen met schrijven. Niet gek dus dat ze stukjes voor indebuurt maken zo leuk vindt. Verder houdt Charlotte van koken, tekenen, fotograferen, discomuziek en chai lattes. Ohja, en katten. Niet geheel onbelangrijk.

Georgia Oost

Freelancer

Georgia woont in het centrum van Utrecht, naast het prachtige Griftpark. Je kent haar misschien van de wekelijkse rubrieken ‘Utrechter van de Week’ en ‘Favorieten Van‘. Haar lievelingsplek? Het Louis Hartlooper Complex, waar de meest bijzondere films vertoond worden.

Femke Goudberg

Freelancer

Femke woont vlakbij het centrum van Utrecht, in de wijk Wittevrouwen. Zelf vindt ze dat ze het erg getroffen heeft met deze plek en in de zomer is ze vaak te vinden in het Griftpark, een paar straten verderop. Femke is tweedejaars student aan de School voor Journalistiek en hier is haar liefde voor schrijven alsmaar groter geworden. Voor indebuurt maakt ze de wekelijkse rubriek ‘Woning van de Week‘. Haar lievelingsplek? Dat zijn de kroegjes en de terrassen aan de Oudegracht.