Team indebuurt Utrecht

De redactie van indebuurt zit mídden in het centrum, pal tegenover TivoliVredenburg. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Utrecht op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Utrecht

indebuurt Utrecht
Vredenburg 24/2
3511 BB Utrecht

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Utrecht

Anne-Meike van den Berg

Community Manager Anne-Meike indebuurt

Anne-Meike woont in het centrum van Utrecht. Je kent haar misschien van verhalen in de Uitagenda Utrecht en de Dakhaas. Haar lievelingsplek? Dat is de Veldkeuken op landgoed Amelisweerd.

E: [email protected]

T: 06-46992924

Janine Guijt

Community Manager

Janine woont in Zuilen. Je kent haar misschien van haar voorliefde voor Utrechtse katten. Haar lievelingsplek? Dat is Bar Beton aan de Korte Jansstraat, waar ze het allerbeste taartje van de stad serveren.

E: [email protected]

T: 06-21196873

Manon van der Knaap

Commercieel Redacteur Manon

Manon woont aan de rand van Zuilen, tussen de drukte van het centrum en de rust van het groene achterland van Utrecht in. Je kent haar misschien van reisverhalen over wereldsteden en afgelegen eilanden. Haar lievelingsplek? De straten van de stad, bij voorkeur op een zomeravond. Dan ligt de inspiratie voor het oprapen.

E: [email protected]

T: 06-11198313

Nare Hovanisyan

Stagiaire

Nare woont in Bilthoven, maar is meestal te vinden in de stad waar ze al jaren met veel plezier werkt, studeert, terrasjes pakt, uit eten gaat en geniet van al het moois wat ons stadje verder de bieden heeft. Het mooiste aan Utrecht vindt ze de oude straatjes, waar altijd weer wat nieuws te ontdekken valt én natuurlijk onze prachtige Dom.

E: [email protected]