Team indebuurt Utrecht

De redactie van indebuurt zit mídden in het centrum, pal tegenover TivoliVredenburg. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Utrecht op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Utrecht

indebuurt Utrecht
Vredenburg 24/2
3511 BB Utrecht

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Utrecht

Anne-Meike van den Berg

Community Manager Anne-Meike indebuurt

Anne-Meike woont vlakbij het mooie Wilhelminapark in Utrecht. Ze is dol op katten en wandelt graag in Amelisweerd en Rhijnauwen. Haar lievelingsplek? Dat zijn er teveel op om te noemen! Maar restaurant Noir, District, KoffieLeute en Daen’s behoren tot de favorieten.

E: [email protected]

T: 06-46992924

Janine Guijt

Community Manager

Janine woont in Zuilen. Je kent haar misschien van haar voorliefde voor Utrechtse katten. Haar lievelingsplek? Dat is Bar Beton aan de Korte Jansstraat, waar ze het allerbeste taartje van de stad serveren.

E: [email protected]

T: 06-21196873

May-Anne Oltmans

Commercieel Redacteur

May-Anne woont vlakbij het Ledig Erf. Als ze niet aan het schrijven, eten of lezen is, gaat ze graag op reis. Waarheen? Als de zon er maar schijnt! Hoe leuk ze het ook vind om verre oorden te verkennen: Utrecht is en blijft haar stadsie. Haar lievelingsplek? Dat is toch wel het Griftpark.

E: [email protected]

Georgia Oost

Freelancer

Georgia woont in het centrum van Utrecht, naast het prachtige Griftpark. Je kent haar misschien van de wekelijkse rubrieken ‘Utrechter van de Week’ en ‘Favorieten Van‘. Haar lievelingsplek? Het Louis Hartlooper Complex, waar de meest bijzondere films vertoond worden.

Femke Goudberg

Freelancer

Femke woont vlakbij het centrum van Utrecht, in de wijk Wittevrouwen. Zelf vindt ze dat ze het erg getroffen heeft met deze plek en in de zomer is ze vaak te vinden in het Griftpark, een paar straten verderop. Femke is tweedejaars student aan de School voor Journalistiek en hier is haar liefde voor schrijven alsmaar groter geworden. Voor indebuurt maakt ze de rubriek ‘Woning van de Week‘. Haar lievelingsplek? Dat zijn de kroegjes en de terrassen aan de Oudegracht.

Rachel Stolk

Freelancer Rachel Stolk

Rachel woont aan de rand van Lombok, onder de rook van de Douwe Egberts fabriek. Ze geniet van het fietsen door de stad, het wandelen langs het kanaal en de vele gezellige plekjes die Utrecht kent om koffie en wijn te drinken. Haar lievelingsplek? SOIA! Een plek waar je spontaan alle dingen vergeet die nog moeten gebeuren en gewoon begint met relaxen.

Anne Vennemann

Gastredacteur

Anne woont hartje centrum in de Zadelstraat. Altijd als ze de straat in loopt, krijgt ze spontaan een lach op haar gezicht. Want wat is het toch een mooie straat met uitzicht op de Dom? In haar column schrijft ze over de dingen die zij meemaakt in de stad. Haar lievelingsplek? Café Elize! Daar is ze vaak te vinden op het terras voor een kop koffie en de krant.