Yuverta

Over Yuverta

Bij Yuverta werk je vanuit een vertrouwde basis aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de wereld. Yuverta biedt onderwijs aan leerlingen, studenten en volwassenen binnen het vmbo, het groene lyceum, mbo en leven lang ontwikkelen (LLO)

Yuverta heeft 52 schoollocaties en talrijke cursuslocaties in Nederland. Van provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland tot en met Limburg. We bieden onderwijs over thema’s die er toe doen zoals het klimaat en milieu, leefomgeving, natuur en het welzijn van mens en dier. 

Kennis speelt bij jouw ontwikkeling een grote rol. Maar het gaat vooral om jezelf; je ambitie, je persoonlijke vaardigheden, je talent in sociale omgang en samenwerking.
In die ontwikkeling is Yuverta een vertrouwde basis voor je. We bieden de geborgenheid van een goed thuis, waar je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontdekken. Met al je talenten en mogelijkheden, maar ook je twijfels en uitdagingen. En we zijn ook de basis waar je altijd terug kunt komen als je al werkt, maar nieuwe kennis en vaardigheden nodig hebt. 

De route naar de toekomst loopt bij Yuverta over het blauw-groene pad. Je werkt aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de wereld. Dat werk doe je op school en online, in teams en zelfstandig, binnen de deur of daarbuiten, in samenwerking met bedrijven en experts uit de regio of internationaal. Het blauw-groene programma dat we bieden is veelzijdig, dynamisch en altijd in beweging. De wereld is dat tenslotte ook.

Ben je benieuwd naar je toekomst? Dan voel je je thuis bij Yuverta. Kom kennismaken en bezoek onze website en lees meer over ons onderwijs, de opleidingen en cursussen. Ben je op zoek naar een boeiende baan, bekijk dan onze vacatures