Winter Utrecht

Winter Utrecht

Catharijnesingel 38 3511 GC Utrecht

Over Winter Utrecht

Winter Utrecht

Als gastvrije stad biedt Utrecht ook gedurende de koude wintermaanden haar bezoekers en bewoners warme sferen. Winter Utrecht nodigt je uit om tien weken lang dit gezellige winterfeest met een bundeling van hartverwarmende activiteiten te vieren. De straten van de binnenstad zijn sfeervol aangekleed met dwarrelende sneeuwvlokjes op abri’s en kleurrijke vlaggen. Winter Utrecht biedt talloze mogelijkheden om kennis te maken met de vele lokale ondernemingen die Utrecht rijk is.

Winterse hoogtepunten

Wat er zoal te doen is in de winter in Utrecht? Nou, onder andere dit: vuur van Sint Maarten, Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar, Knus, [email protected] in de Stadsschouwburg Utrecht; schaatsen in het Spoorwegmuseum tijdens Winter Station; het in kerstthema gehulde nijntje wintermuseum of het Kerstival in het museum Catharijneconvent.”

Meest recent over

Doen met je kids in de kerstvakantie: naar het supergezellige Kerstival in Utrecht

Doen met je kids in de kerstvakantie: naar het sup...

Kerstknutselen, meedoen in het kindercircus of sneeuw maken terwijl je schommelt. Museum Catharijneconvent wordt rond de feestdagen omgetoverd tot een heus festival in het teken van kerst. Tijdens het Kerstival…

Winter Utrecht

bezienswaardigheden

Catharijnesingel 38, Utrecht

Bekijk meer:bezienswaardigheden