Wagamama

Vandaag 10:00 - 22:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Wagamama

Stationsplein 12-14 3511 ED Utrecht

Openingstijden

Maandag
12:00 - 22:00
Dinsdag
10:00 - 22:00
Woensdag
10:00 - 22:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
10:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
12:00 - 22:00

Over Wagamama

Waga  watte?

Wagamama is japans voor ‘ ondeugend kind’ of ‘ iemand die eigenwijs en vastberaden is’. Een goed voorbeeld van die vastberadenheid is de kunst van ‘kaizen’, het betekent ‘goede verandering’. deze filosofie is onze kern. het bepaalt ieder gerecht dat we creëren en  zorgt ervoor dat we altijd beter willen worden in wat we doen. wij zijn rusteloze zielen, altijd op zoek naar hoe het beter kan. Wij beoefenen kaizen sinds 1992 toen de eerste Wagamama opende in Londons Bloomsburry. Wagamama is geïnspireerd op het snelle tempo in de Japanse ramen bars en het heerlijke Aziatische eten. Wij brengen de unieke manier van eten en de voedzame en verse smaken van Azië naar iedereen. Dit was 25 jaar geleden. Twee decennia om onze vaardigheden aan te scherpen, onze recepten te verfijnen, te spelen met kruiden en smaken te ontdekken. Wij worden iedere dag beter!

De gerechten

Een beetje gember om je op te warmen, chilies voor de kick en noodles voor je lichaam en ziel. Ons Japans geïnspireerd menu is samengesteld om te bevredigen, koesteren, ondersteunen en inspireren. Kies uit verschillende rijst- en noodlegerechten samen met verse salades en bijgerechten om te delen. Wij hebben desserts, verse sappen, warme dranken, wijn, sake en Aziatische bieren. Net als in kaizen zijn onze standaarden hoog. onze ingrediënten worden vers bereid en geserveerd. Iedere kom en ieder bord wordt geserveerd zodra deze klaar is. De kleuren, aroma’s, smaken en kruiden zijn altijd op hun best als ze geserveerd worden. Een kom met ramen om op te warmen met ingrediënten die op de teppan gebakken zijn. En als je liever rijst hebt, ben je ook aan het goede adres. Ons menu bevat vele Japanse favorieten. Ieder seizoen worden de menus geupdate. Wagamama is een hoofdbestanddeel van de moderne Aziatische keuken.

Kom langs bij ons pan-Aziatisch, Japans restaurant. Je vindt ons op het nieuwe stationsplein naast Utrecht centraal en bij de nieuwe ingang van Hoog Catharijne. 

Meest recent over Wagamama

Yum! 3 x de lekkerste ramen van Wagamama

Yum! 3 x de lekkerste ramen van Wagamama

Wie wel eens in Azië is geweest, heeft ongetwijfeld een kop heerlijke ramen gegeten. Gelukkig hoef je állang niet meer helemaal naar het oosten om te genieten van deze specialiteit, want…

Vacatures van Wagamama