Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Talud9

De gezelligste wijn- en koffiebar van Utrecht

Vandaag 10:00 - 01:00 uur Geopend Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 01:00
Woensdag
10:00 - 01:00
Donderdag
10:00 - 01:00
Vrijdag
10:00 - 01:00
Zaterdag
10:00 - 01:00
Zondag
10:00 - 00:00

Eventueel kan Talud9 op maandagen open gaan voor besloten bijeenkomsten.

Staat bekend om

  • De beste koffie van Utrecht en omstreken
  • Meer dan vijftig soorten wijn
  • Knusse locatie
  • Ook mogelijk: wijnproeverijen en besloten borrels en feestjes

Over Talud9

Wijndrinkers opgelet! Met stip het meest knusse wijnbarretje van Utrecht, dat is Talud9. Maar er is meer dan wijn, je kunt er ook terecht voor zo’n beetje de beste koffie van Nederland. Met meerdere soorten espressobonen op de maler en meer dan vijftig verschillende wijnen hebben ze hier voor ieder wat wils.

Van ontbijt tot borrel

Talud9 zit midden in de stad op het Wed. Veel plek is er niet in het kleine tentje. Dat maakt het adresje misschien juist wel zo leuk. Naast de koffie en wijn serveren ze ook een uitgebreid ontbijt, ambachtelijk zoet voor bij de koffie, een heerlijke lunch en goede hapjes voor bij het glas wijn. In het proeflokaal kun je terecht voor proeverijen vanaf 10 personen. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor besloten borrels tot dertig personen.

Voormalig tuinhuisje uit het jaar 1500

Talud9 vestigt zich in het voormalige tuinhuisje van Bisschop Adrianus (enige Nederlandse paus) uit omstreeks 1500. Bij een grondige verbouwing in 2012 zijn er veel oude elementen van het pand teruggebracht en is het met industriële en vintage elementen een gezellige knusse bar geworden. Talud9 is in korte tijd bekend geworden als een van de gezelligste koffie/ ontbijtzaakjes van Utrecht en een populaire plek om te borrelen voor lokale inwoners en toeristen uit binnen en buitenland.

Meest recent over Talud9

Gezellig straatje: 8 x leuke horecazaken aan de Donkere Gaard

Ooit was de Donkere Gaard een boomgaard van de Utrechtse bisschop. Inmiddels vind je hier weinig groen, maar je kunt er wel terecht voor heel wat leuke cafés, restaurants en…