Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Escape Tours

Escape Tours

Over Escape Tours

Een Escape Tour is een unieke manier om samen met je collega’s, familie of vrienden een stad te ontdekken. Aan de hand van een app dwaal je door de stad op zoek naar de geheime uitgang. Beantwoord alle vragen, los alle raadsels op, ontcijfer de aanwijzingen en vind de uitgang binnen twee uur. Een Escape Tour is in meer dan 13 steden te spelen, elke stad heeft zijn eigen verhaal en opdrachten.

Perfect afdelingsuitje 

Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. Je speelt de citygame in teams van 2-5 personen en je kan de game starten wanneer je maar wil! Alle instructies en benodigde informatie ontvang je via de mail, er is dus geen begeleiding op locatie waardoor je de game op elk moment van de dag kan spelen. Perfect voor bijvoorbeeld een afdelingsuitje in combinatie met een gezellig etentje.

Kortingscode

Check voor meer informatie www.escapetours.nl. Boek jouw Escape Tour online met de kortingscode ‘ETindebuurt’ en ontvang 20% korting (geldig t/m 25 juni 2019)!

Meest recent over Escape Tours

Bezoekers zijn lyrisch over deze Escape Tour (in de open lucht!)

Stél dat er een activiteit is waarmee je met een groep vrienden, familie of collega’s op zoek gaat naar de geheime uitgang van je eigen stad. Oftewel: lachen, gieren, brullen…