Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marsemijn Muziek

Marsemijn Muziek

W.A. Vultostraat 140 3523 TZ Utrecht

Over Marsemijn Muziek

Marsemijn Muziek is de mobiele muziekschool van Marsha Matton. In haar vrolijk gekleurde bus rijdt Marsha stad en land af voor al haar muzikale activtieiten: van muziekles aan huis tot optredens op festivals of feestjes. In haar bus heeft Marsha alles bij zich wat ze nodig heeft voor een leuke muziekles voor kinderen en volwassenen, van piano en gitaar tot handige lesboeken. Zo wordt iedere muziekles toch direct een echt feestje?!

Behalve voor lessen aan huis is Marsemijn ook in te huren voor evenementen, feestjes en andere gelegenheden. Zo heeft Marsemijn al verschillende optredens verzorgd op onder andere een foodtruckfestival, een huwelijksfeest en bij het valentijnsdiner van een restaurant. Ook wordt de bus sinds kort af en toe omgetoverd tot heuse escape room. Aan de hand van muzikale raadsels en puzzels kunnen deelnemers aanwijzingen verzamelen om uit de bus te ontsnappen. Het team dat dit het snelste doet, wint. Spannend!

Meest recent over Marsemijn Muziek

theater

Deze muzikale voorstelling zet aan het denken én helpt je om je doelen te bereiken

Droom je er al jarenlang van om je kantoorbaan op te zeggen en de wereld over te reizen? Of heb je juist géén idee wat je wilt, maar weet je…


Marsemijn Muziek

muziek

W.A. Vultostraat 140, Utrecht

Bekijk meer:muziek