Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Job Vision

Uitzendorganisatie in Utrecht

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Job Vision

Atoomweg 478 3542AB Utrecht
Bekijk aanbodBekijk vacatures

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Jarenlange ervaring
  • Uitzenden, werving en selectie, detachering en payrollen
  • Persoonlijke aandacht voor werknemers en werkgevers

Over Job Vision

Over JobVision

Job Vision drijft op ervaring. De uitzendorganisatie is in oktober 2000 in Utrecht opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare, eerlijke en klantvriendelijke organisaties in de Nederlandse uitzendbranche. Job Vision is altijd onafhankelijk gebleven en heeft door een duidelijke eigen visie en werkwijze een lange staat van dienst kunnen opbouwen.

Aan de wieg van de uitzendorganisatie staat Abdelkarim Akoudad, een succesvol en sociaal bevlogen ondernemer met een jarenlange carrière in het bedrijfsleven. Voordat hij Job Vision oprichtte, had hij in diverse functies al kennis vergaard over het werken met mensen. Bij de oprichting van de uitzendorganisatie leverde deze ervaring hem direct een voorsprong op. Job Vision begon als een kleine organisatie die bemiddelde voor bedrijven die geschikte werknemers zochten. Al snel wisten steeds meer werkgevers en werkzoekenden de weg naar onze uitzendorganisatie te vinden. Inmiddels heeft Job Vision een hecht team van 12 medewerkers die zich 24 uur per dag inzetten om getalenteerde werknemers en werkgevers bij elkaar te brengen.

De uitzendorganisatie heeft in de loop der jaren een sterke positie opgebouwd in de voedingsmiddelenindustrie, maar is ook in alle andere sectoren actief. Job Vision richt zich op vier kernactiviteiten: uitzenden, werving en selectie, detachering en payrollen. Job Vision heeft een kantoor in Utrecht, maar heeft klanten in heel Nederland. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven als Bouter Cheese, 1Bite Foods B.V. , Multibeton B.V.

Job Vision: De missie

Job Vision weet zich te onderscheiden door persoonlijke aandacht voor werknemers en werkgevers. De mens en respect voor elkaar staan bij ons centraal. Wij willen mensen blij maken. We willen dat werkgevers goed voor de mensen zorgen, hun enthousiasmeren en motiveren. Dit zorgt voor tevreden werknemers, en daar worden werkgevers blij van. Het personeel vormt het hart van elk bedrijf en wij zijn de hartbewakers. Dat is waar Job Vision voor staat en dat is de toegevoegde waarde waar uw organisatie van kan profiteren.

Meest recent over Job Vision

Job Vision Utrecht

5 x fijne voordelen van werken via een uitzendbureau

Ben je op zoek naar een toffe baan, maar is het je nog niet gelukt er een te vinden? Dan is het een goed idee om hulp in te schakelen…