Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van de Weerd Horecamakelaars

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Van de Weerd Horecamakelaars

Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Van de Weerd Horecamakelaars

Altijd al afgevraagd hoe die horecabedrijven aan hun nieuwe locaties komen? Of benieuwd hoe jij je eigen horecazaak kan beginnen? Dit start bij de horecamakelaar. Zij kunnen je helpen en adviseren bij het vinden van jouw (droom)locatie of bij het aankopen en verkopen van een horecazaak.

Van de Weerd Horecamakelaardij is de makelaardij voor de horecabranche. Ze adviseren, begeleiden bij zowel aankoop als verkoop van restaurants, hotels, cafés tot lunchrooms, snackbars en koffietentjes. In 1991 zijn zij gestart in IJsselmuiden en zijn in 2007 verhuisd naar Utrecht. Door deze jarenlange ervaring in de branche, hebben zij veel kennis in huis om jou te helpen en adviseren in iedere situatie.

Niet alleen in Utrecht zijn zij goed vertegenwoordigd en werkzaam, maar ook in de rest van Nederland bedienen ze de horecabedrijven- en ketens. Naast de makelaardij verrichten ze ook taxaties en energielabels voor horecabedrijven en horecapanden.

Meest recent over Van de Weerd Horecamakelaars

Van de Weerd Horecamakelaars

Altijd al je eigen horecabedrijf willen starten? Zo kan Van de Weerd Horecamakelaars jou daarbij helpen

Als je een huis wilt (ver)kopen of (ver)huren in Utrecht, is de kans groot dat je daarvoor hulp inschakelt van een makelaar. Wat niet iedereen weet, is dat er ook…