FREEM bikes & coffee

Uit liefde voor de fiets

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

FREEM bikes & coffee

Gansstraat 60 3582 EK Utrecht
Bekijk onze collectie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Excellente koffie
  • Stijlvolle designfietsen voor iedere Utrechter
  • Vriendelijke fietsenmaker

Over FREEM bikes & coffee

In de winkel van FREEM, bikes&coffee, op de hoek van de Gansstraat in de Watervogelbuurt, vind je iets dat je nog nooit in een fietsenwinkel bent tegengekomen: ruimte. Ruimte om te kijken, te praten, te proberen, te genieten, te dwalen, te ervaren, koffie te drinken, te vragen, te laten bezinken, nog een koffie te drinken, na te denken, nog eens te proberen en een fiets te vinden die helemaal van jou is.

Eigenaar Eric van Stuijvenberg en mechanieker Marijn Hermsen vertellen en adviseren en proberen jouw grote én kleine wensen te beantwoorden. Of je nu voor een kinderzitje, een regenjas of een fiets bent gekomen, FREEM geeft je de ruimte.

Elke fiets heeft aandacht nodig. Het is goed om regelmatig even binnen te lopen met je fiets. FREEM onderhoudt en repareert alle fietsen, van stationsfiets tot high-end racefiets.

FREEM, bikes&coffee creëert de ideale plek voor een coffee stop. Een hub waar fietsers rust pakken, elkaar ontmoeten, genieten van goede koffie, krachtige espresso of romige cappuccino en even sleutelen misschien om vervolgens weer op te stappen. Bij FREEM wordt koffie met dezelfde gedrevenheid en perfectie bereid als de rijwielen door onze fabrikanten.

Beleef het zelf bij FREEM!

Meest recent over FREEM bikes & coffee

Toffe actie: koop een fiets en krijg een culinaire fietstocht cadeau

Toffe actie: koop een fiets en krijg een culinaire...

Stel je koopt een fiets, dan wil je jouw nieuwe stalen ros natuurlijk zo snel mogelijk uitproberen. Bij FREEM bikes&coffee snappen ze dat maar al te goed. Daarom krijgen de…

FREEM bikes & coffee

fietsenwinkels

Vandaag gesloten

Gansstraat 60, Utrecht

Bekijk meer:fietsenwinkels

Volg FREEM bikes & coffee op Instagram

Naar Instagram