Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FREEM bikes & coffee

Vandaag 10:00 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

FREEM bikes & coffee

Gansstraat 60 3582 EK Utrecht

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over FREEM bikes & coffee

In de winkel van FREEM, bikes&coffee, op de hoek van de Gansstraat in de Watervogelbuurt, vind je iets dat je nog nooit in een fietsenwinkel bent tegengekomen: ruimte. Ruimte om te kijken, te praten, te proberen, te genieten, te dwalen, te ervaren, koffie te drinken, te vragen, te laten bezinken, nog een koffie te drinken, na te denken, nog eens te proberen en een fiets te vinden die helemaal van jou is.

Eigenaar Eric van Stuijvenberg en mechanieker Marijn Hermsen vertellen en adviseren en proberen jouw grote én kleine wensen te beantwoorden. Of je nu voor een kinderzitje, een regenjas of een fiets bent gekomen, FREEM geeft je de ruimte.

Elke fiets heeft aandacht nodig. Het is goed om regelmatig even binnen te lopen met je fiets. FREEM onderhoudt en repareert alle fietsen, van stationsfiets tot high-end racefiets.

FREEM, bikes&coffee creëert de ideale plek voor een coffee stop. Een hub waar fietsers rust pakken, elkaar ontmoeten, genieten van goede koffie, krachtige espresso of romige cappuccino en even sleutelen misschien om vervolgens weer op te stappen. Bij FREEM wordt koffie met dezelfde gedrevenheid en perfectie bereid als de rijwielen door onze fabrikanten.

Beleef het zelf bij FREEM!

Meest recent over FREEM bikes & coffee

FREEM

Nooit meer banden plakken: koop een anti-lek band en krijg er een gratis binnenband bij

Zul je net zien: juist wanneer je eens haast hebt, blijkt je fietsband lek. Alweer. Je kunt de lekke band voor de zoveelste keer laten plakken door de fietsenmaker, maar…


FREEM bikes & coffee

fietsenwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Gansstraat 60, Utrecht

Bekijk meer:fietsenwinkels