Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

EmpowerU

Hypnotherapie | EMDR | Integrale therapie

Vandaag 19:00 - 22:00 uur Gesloten Alle openingstijden

EmpowerU

Goeman Borgesiuslaan 77 3515 ET Utrecht
Maak afspraakNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
19:00 - 22:00
Dinsdag
13:00 - 20:00
Woensdag
19:00 - 22:00
Donderdag
13:00 - 20:00
Vrijdag
13:00 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 13:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Therapie in Nederlands of Engels
  • Snel op afspraak
  • Verwijsbrief niet nodig
  • Avond/weekend mogelijk

Over EmpowerU

Praktijk voor Hypnotherapie, EMDR en Integrale Therapie

 

Wat is hypnotherapie?

Herken je het gevoel van dagdromen, of het helemaal verdiept zijn in een spannende serie of een spannend boek verdiept zijn? Op dit soort momenten doen de omgeving en ingevingen van het ego er niet toe: je bent gefocust op één ding. Deze staat van bewustzijn bereik je bij hypnotherapie. Vanuit die staat gaat Ilkana aan het werk om de oorzaak van jouw klacht te lokaliseren en te verhelpen. Wil jij meer weten over hypnotherapie? Kijk dan op de website van EmpowerU Utrecht of neem contact op met Ilkana.

Wat is EMDR?

EMDR staat voor Eye Movement Desensitization & Reprocessing. Het is een veelgebruikte methode bij mensen die lijden aan een Posttraumatische Stressstoornis (PTSS), of voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldincident, ernstige ziekte, overval, mishandeling of getuige van mishandeling/geweld, (seksueel) misbruik, brand, natuurramp; of verlies van een baan, verlies van een geliefde, verlies van autonomie. Soms lopen mensen vast in de verwerking van de gebeurtenis. Dit zorgt ervoor dat je je anders voelt, gedraagt, je anders denkt en reageert op je omgeving. Soms merk je het zelf niet en geeft je omgeving het aan. Je realiseert je wellicht niet dat de veranderingen bij jezelf te maken hebben met de onverwerkte schokkende gebeurtenis. EMDR is dan een passende behandeling om je van deze klachten af te helpen. Wil jij meer weten over EMDR? Kijk dan op de site of neem contact op met Ilkana.

Wat is Integrale Therapie?

Integrale therapie is een mix van reguliere en alternatieve geneeskunde. Daarbij wordt er behandeld vanuit de gedachte dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Bij de behandeling worden meerdere, therapeutische technieken gebruikt. Ilkana maakt onder andere gebruik van EMDR, ACT, Biofeedback, Hartcoherentie, Helende Reis en cognitieve gedragstherapie. Wil jij meer weten over integrale therapie? Kijk dan op de site of neem contact op met Ilkana.

Werkwijze

Tijdens het intakegesprek brengt Ilkana jouw precieze hulpvraag in kaart. Daarna bepaal je concrete doelen en stel je een agenda op met thema’s waar aan mag worden gewerkt. In overleg stellen we een behandelplan vast waarin onder meer het aantal verwachte sessies wordt weergegeven. De ervaring leert dat vijf tot acht sessies meestal voldoende zijn om inzicht te krijgen in de stressbronnen die jou beperken en de krachtbronnen waaruit je kunt putten. Je krijgt weer handvatten om met bepaalde moeilijke situaties om te gaan.

Praktische informatie 

De praktijk van EmpowerU Utrecht is te vinden aan de Europalaan (nummer 500) in Utrecht. Afspraken in Leidsche Rijn zijn ook mogelijk. Wil je een afspraak maken? Dat kan telefonisch via 06-44169888 of via het contactformulier op de website van EmpowerU Utrecht.

Meest recent over EmpowerU

EmpowerU

Hee stresskip! Van je stress afkomen wordt zo echt een eitje

Teveel stress hebben is niet fijn. Maar het is pas echt balen als je niet weet waar die stress vandaan komt. Heb jij moeite om te ontspannen of weet je…

Ontdek meer

Zorg Zorg