Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Puzzelmaker

Over De Puzzelmaker

Wij maken handgemaakte puzzels op maat! Laat een puzzel maken voor uw krant, tijdschrift, personeelsblad, nieuwsbrief, open dag, bedrijfsuitje, winactie, prijsvraag, jubileum, promotie, bruiloft, geboortekaartje, afscheidsfeest, verjaardag, vrijdag, zaterdag, zondag…

Voor elke gelegenheid en elke doelgroep een passende puzzel.

Een puzzel is uitermate geschikt als publiekstrekker voor uw bedrijf

In uw tijdschrift of krant mag een puzzel eigenlijk niet ontbreken.

Een puzzel kan ook uitstekend worden ingezet voor uw reclamefolder, nieuwsbrief, flyers, personeelsuitje of open dag.

Een puzzel valt op, is leuk om te doen en niet onbelangrijk: men blijft er een tijdje bij hangen en is langer op een positieve manier met uw bedrijf bezig. Uitstekende reclame dus!

En dan wilt u natuurlijk geen algemene-dertien-in-een-dozijn-zo-uit-de-computer-gerolde-puzzel, maar een puzzel die op maat gemaakt is voor uw doelgroep. In de puzzel kunnen woorden opgenomen worden die te maken hebben met uw branche, er kan een oplossing uitkomen die bij uw bedrijf past en eventueel kunt u een prijsvraag of kortingsactie verbinden aan de puzzel.

Een persoonlijk cadeau of een verrassende activiteit op uw feest

Ook voor speciale gelegenheden of als cadeau is een handgemaakte puzzel altijd een goed idee! Een persoonlijk cadeau voor een verjaardag of jubileum of een verrassende activiteit voor vrienden en familie op uw verjaardag of trouwerij.

Wat denkt u van een puzzeltje met de naam van de baby op het geboortekaartje? Of een zoek-de-verschillen met uw eigen foto? Een kruiswoordpuzzel over het geboortejaar van oma? Een in een puzzel verborgen huwelijksaanzoek? Of een woordzoeker met gruwelijk moeilijke termen voor een vriend die promoveert? Kijk voor meer puzzel-inspiratie rond bij de voorbeelden.

Omdat de mogelijkheden zo groot zijn en de omstandigheden per puzzel erg kunnen verschillen, is het voor De Puzzelmaker onmogelijk om met vaste prijzen te werken. Neem vooral even contact op om uw wensen  te bespreken. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Schroom niet en mail De Puzzelmaker!