Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Pizzabakkers

Pizza & Prosecco

Vandaag 16:00 - 22:00 Gesloten Alle bezorgtijden

De Pizzabakkers

Twijnstraat 65 3511 ZJ Utrecht
Bestel nu

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)
Maandag 16:00 - 21:00
Dinsdag 16:00 - 21:00
Woensdag 16:00 - 21:00
Donderdag 16:00 - 21:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 21:00

Staat bekend om

  • Bij De Pizzabakkers kun je online bestellen en je eten afhalen of laten bezorgen
  • Pizza's gemaakt van verse ingrediënten uit Italië
  • Alle pizza's worden gebakken in een Italiaanse houtoven

Over De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is een Italiaans restaurant met in totaal vier vestigingen op de volgende plekken in Utrecht: Croeselaan, de Twijnstraat, de Nachtegaalstraat en de Voorstraat.

Pizza afhalen of thuis laten bezorgen?

Net als alle andere horeca zijn de restaurants van De Pizzabakkers tijdelijk gesloten. Wel kun je thuis genieten van hun heerlijke houtovenpizza’s. De restaurants bieden de optie ‘order & pickup’ aan: je bestelt en betaalt je eten online en hoeft deze dan alleen nog maar op te halen in een vestiging naar keuze. Daarnaast bezorgt De Pizzabakkers ook bij jou thuis via Uber Eats en Deliveroo. Check hieronder de linkjes om direct te bestellen bij een vestiging naar keuze:

De Pizzabakkers Croeselaan

De Pizzabakkers Twijnstraat

De Pizzabakkers Nachtegaalstraat

De Pizzabakkers Voorstraat

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers bakken we op ambachtelijke wijze houtovenpizza’s die we beleggen met zorgvuldig gekozen Italiaanse ingrediënten. De Pizzabakkers is ontstaan vanuit liefde voor de Italiaanse keuken met haar pure smaken. Ons pizzadeeg wordt volgens een traditioneel Romeins recept gemaakt en moet 24 uur rijpen. Hierdoor zijn de pizza’s dun, licht verteerbaar en knapperig. Worsten en hammen komen uit Italië, voornamelijk van een groot familiebedrijf. Volgens traditionele receptuur wordt hun prosciutto 12 maanden gerijpt, waardoor de ham licht zoet is en een zachte structuur heeft. Door een ander rijpingsproces is hun coppa d’Abruzzo, weer wat steviger. De salami finocchiona, oftewel venkelsalami, uit Toscane is een zachte salami met de specifieke anijsachtige smaak van het venkelzaak. Deze salami is een echte Toscaanse specialiteit. Verder gebruiken we zo veel mogelijk biologische producten, wordt alles huisgemaakt en ook de vis wordt duurzaam gevangen.

Je vindt De Pizzabakkers op vier locaties in het centrum van Utrecht: Nachtegaalstraat 70, Voorstraat 58, Twijnstraat 65 en Brederoplein 6.

Meest recent over De Pizzabakkers

koenraad

Lekker! 9 x bij deze Utrechtse zaken kun je eten afhalen of laten bezorgen

Goed nieuws voor Utrechtse horecaliefhebbers: vanaf 1 juni mogen restaurants en terrassen – mits ze zich houden aan bepaalde voorwaarden – weer open. Tot het zover is, kun je natuurlijk…