Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BsaB

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

BsaB

Oudkerkhof 24 3512 GK Utrecht

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 18:00
Woensdag
11:00 - 18:00
Donderdag
11:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
13:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00

Over BsaB

Eerlijke en natuurlijke geurproducten met een verhaal, die vind je bij BsaB aan het Oudkerkhof. Je koopt hier onder andere sojawaskaarsen en geurverspreiders met essentiële oliën: 100% natuurlijke oliën, waar dus niets aan is toegevoegd. Ate Gerritsen, eigenaar van de winkel: “Het zijn echt alleen oliën uit planten, kruiden, bloemen of wortels, zoals eucalyptus of lavendel. Dat ruikt heel anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Omdat de oliën zo geconcentreerd zijn, gaan ze ook langer mee en vullen ze een ruimte beter.”

De producten van BsaB worden op een natuurlijke en eerlijke manier met de hand geproduceerd in Thailand. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de kaarsen van sojawas in gerecycled glas. Ate: “In Thailand worden veel lege flessen bij het huisvuil gegooid. Om wat geld te verdienen, speuren Thaise bewoners naar deze flessen, om ze voor een paar cent per kilo te verkopen aan grote bedrijven. BsaB heeft deze mensen geleerd om de flessen te wassen en af te snijden in mooie vormen met een snijmachine die de flessenverzamelaars kregen. Nu verkopen ze de afgesneden flessen aan BsaB en zijn ze zelfvoorzienend in hun bestaan.”

Benieuwd naar de producten van BsaB? Je vindt ze in de winkel aan het Oudkerkhof 24. Online bestellen kan ook, via de webwinkel van het merk.

Meest recent over BsaB

BsaB Nederland

Inspiratieloos? BsaB-eigenaar Ate tipt 5x cadeaus die altijd goed zijn om te geven (en te krijgen)

Weet je niet wat je cadeau moet geven? Ga dan naar BsaB. Daar verkopen ze heel veel leuke cadeau-artikelen die je broer, tante, vriend of scharrel nog niet in de…