Body-line.nu

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Nu open Alle openingstijden

Body-line.nu

Industrieweg 66 3606 AS Maarssen
Maak afspraakMaak afspraak

Openingstijden

Maandag
11:00 - 19:00
Dinsdag
14:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 19:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Body-line.nu

Body-line.nu is de afslankstudio van Monique de Jong waar je met behulp van een speciaal ontworpen apparaat plaatselijk afslankt en spieren opbouwt.

Het apparaat dat Monique gebruikt werkt met ultrasound techniek die vet uit vetcellen lostrilt en afvoert via het lymfestelsel. De elektrostimulatie zorgt tegelijkertijd voor de opbouw van spiermassa. Huid die slap is geworden wordt zo weer mooi strak.

Wanneer je bij Body-line.nu langskomt, hoef jij alleen maar te liggen terwijl het apparaat zijn werk doet. Hoe vaak je moet terugkomen voor een behandeling hangt helemaal af van jouw lichaam en wensen. Zo makkelijk kan afvallen dus zijn!

Goed om te weten is dat Body-line.nu zowel met het openbaar vervoer als met de auto en de fiets makkelijk bereikbaar is. Als je met de bus komt en uitstapt bij de halte Planetenbaan is het nog geen vijf minuten lopen naar de afslankstudio. Kom je met de auto, dan kun je deze gratis voor de deur parkeren.

Meest recent over Body-line.nu

7 redenen waarom Utrechters aankloppen bij de afslankstudio van Monique

7 redenen waarom Utrechters aankloppen bij de afsl...

Ieder lichaam is uniek en mooi, maar misschien voel jij je toch prettiger als je nét wat kilo’s lichter zou zijn. Om dat te bereiken, begin je misschien met fanatiek…