Bij De Steef!

Flexwerken, koffie drinken en lunchen in Overvecht

Vandaag 09:00 - 14:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Bij De Steef!

Braziliëdreef 2 3563 CK Utrecht
Bekijk programmaContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 14:00
Woensdag
09:00 - 14:00
Donderdag
09:00 - 14:00
Vrijdag
09:00 - 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Gezellige en relaxte ruimte
  • Wisselende exposities
  • Goede koffie en lunchgerechten voor vriendelijke prijzen

Over Bij De Steef!

Zodra je Bij De Steef! binnenloopt, is het eerste dat opvalt: licht en ruimte.Tot begin 2017 vond je hier nog de foyer van ZIMIHC theater Stefanus. ‘Daar kunnen we véél meer mee’, dacht de organisatie van het theater. En zo geschiedde. Inmiddels kun je iedere werkdag van 09.00 tot 14.00 uur bij Bij de Steef! terecht voor een kop koffie of lunch die gemaakt wordt door cateraar de kokjes. Extra fijn: de ingrediënten komen voornamelijk uit De Voedseltuin, een gemeenschappelijke tuin waar Overvechters biologische groente, kruiden, fruit en bloemen met en voor elkaar verbouwen. Naast eten en drinken kun je er – dankzij de gratis en snelle wifi – ook prima flexwerken.

Maar naast eten, flexwerken en even bijkomen met een kop koffie kun je Bij De Steef! ook exposities bewonderen en is er een wisselende hand-made spullen  van Utrechtse creatievelingen. Elke eerste vrijdag van de maand wordt er behalve lunch ook een gratis concert verzorgd.

Meest recent over Bij De Steef!

Bij deze fijne flexwerkplek is de koffie lekker betaalbaar

Bij deze fijne flexwerkplek is de koffie lekker be...

Ben je op zoek naar een plek om te flexwerken, dan kun je in Utrecht bij heel wat koffiezaken terecht. Wat dan wel weer jammer is: bij veel van deze…