Beumer Garantiemakelaars

Vandaag 08:30 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Beumer Garantiemakelaars

Maliebaan 71 3581 CG Utrecht

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Op zaterdag is Beumer Garantiemakelaars open op afspraak.

Over Beumer Garantiemakelaars

Beumer Garantiemakelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in Utrecht, De Meern & Maarssen. Op het kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die veel kennis hebben van de lokale en regionale markt. Allemaal hebben ze ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij.

Naast het aankopen, verkopen en taxeren van bestaande woningen, is Beumer Garantiemakelaars ook actief op het gebied van nieuwbouw. Vaak wordt het kantoor al vanaf het beginstadium betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio Utrecht.

Ben je op zoek naar jouw droomhuis, heb je een woning op het oog, ben je geïnteresseerd in een van de nieuwbouwplannen, een huurwoning, een hypotheekadvies of denk je er aan je eigen woning te verkopen? Nodig Beumer Garantiemakelaars dan gerust uit voor een vrijblijvend gesprek.

Meest recent over

5 x nieuwbouwprojecten die binnenkort in de verkoop of verhuur gaan

5 x nieuwbouwprojecten die binnenkort in de verkoo...

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Utrecht? Stop waar je mee bezig bent! We hebben vijf nieuwbouwprojecten voor je op een rij gezet waar binnenkort véél mooie huizen in de…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars