Bankensale

Luxe bankstellen voor de allerlaagste prijs

Vandaag 10:00 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Bankensale

Vrieslantlaan 20c 3526 AA Utrecht
Naar webshopContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Duurzame banken, fauteuils en karpetten van hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Divers en uitgebreid assortiment
  • Laagste prijsgarantie
  • 10 jaar garantie op je aankoop

Over Bankensale

Bij Bankensale zit je goed

Dankzij jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche kunnen de medewerkers van Bankensale helpen precies datgene te vinden dat je zoekt. Ze mogen dan ervaringsdeskundigen zijn, ze zijn ook nog steeds ‘gewoon’ mensen. Ze begrijpen dus dat je liever geld bespaart wanneer je op zoek gaat naar de perfecte bank of fauteuil, maar ze snappen ook dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Luxe design banken voor scherpe prijzen

Bij Bankensale ben je altijd welkom voor een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop verse koffie. De medewerkers helpen je met zoeken naar de perfecte bank of fauteuil zonder dat dit een dagtaak voor je wordt. Ook fijn: op alle banken en fauteuils zit een laagste prijsgarantie. Deze lage prijzen komen voort uit de lage marges die Bankensale rekent, waardoor jij als klant minder betaalt. Een voorbeeld: Bankensale zit in het goedkoopste winkelpand van Nederland. Omdat de vaste lasten op die manier laag blijven, zijn de banken scherp geprijsd. Bovendien krijg je tien jaar garantie op de aankoop van een bank of fauteuil, zodat je zeker weet dat je goed zit en blijft zitten.

Meest recent over Bankensale

zadelstraat

Utrechtse aanbiedingen: met korting naar de bios en lunchen voor nog geen €5,-

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Utrechtse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Utrecht…

Ontdek meer

Woonwinkels Woonwinkels