Arthur & Willemijn Utrecht

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Arthur & Willemijn Utrecht

Minrebroederstraat 17 3512 GS Utrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
09:00 - 18:00

Over Arthur & Willemijn Utrecht

Kleding kopen van bekende merken als Scotch & Soda of Fiveunits? Dat doe je bij Arthur & Willemijn aan de Minrebroederstraat in Utrecht. Je kunt er niet alleen een nieuwe outfit scoren, maar krijgt ook gratis persoonlijk advies van een stylist. Zij helpen jou met het vinden van de mooiste en best passende jurken, broeken, jassen, schoenen en accessoires.

Iedere vrouw is mooi

Bij Arthur & Willemijn vinden ze dat iedere vrouw mooi is zoals ze is (Be-You-Tie-Full). In de praktijk merkte de kledingwinkel dat kleur- of pasvormadvies doorslaggevend is het kiezen van kleding. Je kunt behalve naar de winkel, ook online bestellen in de webshop. Hier vind je ook de nieuwe collectie en de sale.

Professionele stylisten

In de winkel van Arthur & Willemijn zijn altijd professioneel opgeleide stylisten aanwezig. Zij geven jou gratis deskundig kleuradvies en stijladvies en advies over de pasvorm. Je kunt een afspraak maken met een personal shopper bij de modezaak of gewoon binnenlopen tijdens de reguliere openingstijden.

40 jaar ervaring

De eerste kledingwinkel is geopend in Amersfoort. Daarna kwam de zaak in Utrecht erbij. En bijna 40 jaar later is er een derde Arthur & Willemijn geopend in Woerden.

Merken van Arthur & Willemijn

Bij de vrouwenkledingzaak hebben ze merken als JcSophie, Via Vai, Summun, Sylver, Scotch & Soda en Circle of Trust.

Beste winkelketen

Arthur & Willemijn is drie keer genomineerd als Beste Winkelketen in Nederland, in 2016, 2017 en 2018. Het hoofdkantoor van de damesmodezaak is gevestigd in Soest.

Meest recent over Arthur & Willemijn Utrecht

De kledingwinkel van Sander en Willemijn zit al 30 jaar in Utrecht: ‘Sinds de eerste date zijn we bij elkaar’

Als je één van de winkels van Arthur & Willemijn binnenloopt, dan kijk je je ogen uit. De dameskledingwinkel is echt een pareltje in de Minrebroederstraat in Utrecht. De winkel…