Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alan & Pim’s Utrecht

Kip van het Spit

Alan & Pim’s Utrecht

Brusselplein 11 3541 CH Utrecht
Bestel nuBekijk menukaart

Volg ons

Facebook

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Over Alan & Pim’s Utrecht

Belachelijk lekkere kip

Zeg je kip? Dan zeg je Alan & Pim’s kip van het spit Utrecht! Een nieuwe en oergezellige restaurantketen in Utrecht. Ongedwongen sfeertje, je eet er lekker en je betaalt zeker niet te veel. Het concept is simpel. Bij Alan & Pim’s houden ze van kip en deze liefde geven ze graag door in de vorm van de lekkerste kipgerechten. Ze serveren vers gegrilde kip. Onze specialiteit is de ‘kip van het spit Utrecht’. Een hele of halve kip is verkrijgbaar in de smaken Naturel, Provençaals, Bitter Sweet BBQ of Chimichurri.

Eten laten bezorgen of to go

Goed nieuws, kipfans! Vanaf donderdag 23 april kun je ook thuis genieten van de belachelijk lekkere kip van Alan & Pim’s. Van donderdag tot en met zondag is het restaurant van 17.00 tot 20.00 uur geopend. Een bestelling plaatsen doe je door te bellen naar 030-2120464 of te mailen naar [email protected] .

Meest recent over Alan & Pim’s Utrecht

koenraad

Lekker! 9 x bij deze Utrechtse zaken kun je eten afhalen of laten bezorgen

Goed nieuws voor Utrechtse horecaliefhebbers: vanaf 1 juni mogen restaurants en terrassen – mits ze zich houden aan bepaalde voorwaarden – weer open. Tot het zover is, kun je natuurlijk…