Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezond én veel blijvend afvallen: dit is waarom je nu wilt starten met het afslankprogramma van Vida Vitaal

Aangeboden door Vida Vitaal 25 september 2020

Door het warme weer van de afgelopen weken zou je het bijna vergeten, maar over ongeveer twaalf weken is het alweer kerst. Stein van Spankeren is coach en helpt met zijn bedrijf Vida Vitaal andere mensen bij het verliezen van gewicht. “De periode na de zomervakantie is hét moment om te beginnen. Je kunt nu namelijk nog zeker vijftien kilo verliezen voor de feestdagen.”

Waarom veel mensen juist nu besluiten om de strijd tegen overtollige kilo’s aan te gaan? Stein: “In de zomervakantie laten veel mensen de teugels vieren, waardoor ze nu weer extra willen opletten. Daarnaast wil iedereen een mooie outfit aan tijdens de kerstdagen. Als je je gewicht niet nu aanpakt, is dat tegen die tijd extra lastig.”

Effectief afslankprogramma

Als je in de eerste week van oktober begint met het afslankprogramma van Vida Vitaal, kun je precies op tijd voor de kerst mooie resultaten boeken. “Met dit programma raak je in twaalf weken tijd zo’n vijftien kilo kwijt”, aldus Stein. Hoe dat mogelijk is? “Ik werk met een drie-stappenplan waarbij je in de eerste fase al veel gewicht kwijtraakt door het gebruik van maaltijdvervangende producten. De producten van Coach Nutrition waarmee ik sinds kort werk, bevatten alle mineralen en vitamines die een volwassene nodig heeft, zodat je nooit tekort hebt. Bovendien zijn ze lactose-arm en samengesteld uit de meest hoogwaardige eiwitten, waardoor je geen hongergevoel zult hebben.”

Na die eerste fase volgt een periode waarin je weer overstapt op een normaal eetpatroon. “Geleidelijk aan mag je weer steeds iets meer eten, zodat je lichaam kan wennen aan de normale voeding”, zegt Stein. Om je te helpen, krijg je van Vida Vitaal een persoonlijk voedingsschema mee. Zo weet je precies welke voedingsmiddelen je kunt eten om op gewicht te blijven. Stein licht toe: “De essentie van het programma is dat je inziet welk gedrag ervoor heeft gezorgd dat je het resultaat kreeg wat je niet wilde hebben. Namelijk die kilo’s. Dat gedrag buigen we om tot nieuwe gewoontes die passen bij jouw nieuwe lijf. Dat is de sleutel naar blijvend gewichtsverlies. Zonder gedragsverandering zal je geen blijvend resultaat boeken.”

Tekst gaat verder onder de foto

Stein van Spankeren | Foto: indebuurt Utrecht

Gratis coaching tijdens én na het programma

Nog een reden om te kiezen voor Vida Vitaal: je krijgt tijdens én na het programma gratis coaching. “Je kunt zo vaak als je wilt langskomen. Bijvoorbeeld om je te laten wegen of gebruik te maken van mij als klankbord. Je kunt me 24 uur per dag bereiken. We doen dit samen. Jij bent 24 uur per dag met je programma bezig, dus ik sta 24 uur per dag aan je zijde. Ook als het programma al is afgelopen, blijft de coaching gewoon beschikbaar”, zegt Stein. Je kunt dus altijd vragen blijven stellen én de terugkommomenten zijn een mooie stok achter de deur om je nieuw aangeleerde patronen vol te houden! “Ik hoor vaak van mensen dat ze al van alles geprobeerd hebben, maar dat ze vaak terugvielen in oud gedrag. Of dat het stukje coaching ontbrak. Dat is voor veel mensen een fijne, extra steun.”

Intake voor de helft van de prijs

Ga jij de uitdaging aan en trakteer jij jezelf op vijftien kilo minder in twaalf weken? Stein helpt je graag! Bovendien profiteer je tijdelijk van een aanbieding: als je uiterlijk 4 oktober een intakegesprek plant, krijg je 50% korting op de kosten voor dit gesprek! De intake kost dan maar €16,75 in plaats van €32,50. De overige coaching is dus volledig gratis. Maak direct een afspraak bij Vida Vitaal via de oranje button hieronder of via deze link.

Topper

50% korting op een intakegesprek bij Vida Vitaal

Wellness en beauty - Geldig t/m 04 okt 2020

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vida Vitaal. Meer over Vida Vitaal ontdekken?

Vida Vitaal beauty en wellness

Gesloten09:00 - 12:00

Musicallaan 13C, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Stein Vida Vitaal nieuw in utrecht leidsche rijn afvallen

Stein viel 40 kilo af en hij helpt nu andere mensen om van overgewicht af te komen

Mensen blij maken en meer zelfvertrouwen geven. Dat is wat Stein van Spankeren van Vida Vitaal het l...

 

adv.