Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo gaan we om met (de berichtgeving over) corona bij indebuurt Utrecht

Door Janine Guijt 17 maart 2020

Het zijn vreemde tijden, ook voor ons als redactie van indebuurt Utrecht. In dit artikel vertellen we je graag meer over hoe we omgaan met (de berichtgeving over) het coronavirus.

Waar we normaal gesproken als indebuurt-redacteuren continu op pad zijn voor interviews, het maken van video’s en het ontdekken van nieuwe hotspots werken we de komende tijd thuis. Afspraken verplaatsen we, of doen we telefonisch en we beperken ook ander sociaal contact.

Persoonlijke verhalen

Als je de homepage bekijkt, zul je het zien: we hebben de afgelopen dagen nogal veel over corona geschreven. Logisch, want het virus en de maatregelen die zijn opgesteld houdt de stad in zijn greep. Iedere Utrechter ondervindt op de een of andere manier wel gevolgen van deze crisis. Op indebuurt willen we de komende tijd laten zien hoe Utrechters hiermee omgaan en wat het effect van de maatregelen is op het leven in de stad. Wil je zoveel mogelijk details en de allerlaatste updates over het coronavirus in Utrecht, dan verwijzen we je door naar het live blog van het AD Utrechts Nieuwsblad.

We zijn vooral op zoek naar persoonlijke verhalen achter het nieuws, dus heb je iets te vertellen over hoe het coronavirus jouw dagelijks leven beïnvloedt, neem dan contact met ons op.

De voorliefde voor Utrecht blijven we delen

Ga je dan de komende tijd alleen maar artikelen over het coronavirus lezen op indebuurt Utrecht? Zeker niet. We vinden het juist nu belangrijk om te doen wat we altijd al doen: de voorliefde voor onze mooie stad met je delen door nieuws, verhalen en tips over Utrecht met je te delen. Dat blijven we doen, al zullen we wel telkens een afweging maken over of iets gepast is in deze tijd. Restauranttips zullen we de komende weken vanzelfsprekend achterwege laten en ook het uitgebreid uitpluizen van de woningmarkt staken we voor nu.

We wensen alle Utrechters veel sterkte toe de komende tijd en hopen dat we over een paar weken weer massaal kunnen proosten op het leven in de mooiste stad van Nederland.

Meer lezen over het coronavirus in Utrecht:

leeg neude

Corona in Utrecht: de belangrijkste ontwikkelingen op een rij

Het coronavirus beheerst ons dagelijks leven. De maatregelen die worden getroffen om het virus tegen...

Mooi! Utrechters bieden hulp aan met #coronahulp

Oproep: laat zien hoe jij thuiswerkt in Utrecht

Voedselbank Utrecht in nood door hamsterwoede: ‘Doneer houdbare producten’

Meer over

Corona Nieuws

adv.