Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mondkapjesplicht vanaf 1 december: scoor hier snel je nieuwe mondkapje(s)

Aangeboden door Makkelijkmondkapje.nl 24 november 2020

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: vanaf 1 december 2020 is in ons land een mondkapjesplicht van kracht. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt het dragen van een mondkapje straks verplicht in onder meer musea, winkels, restaurants, theaters en op scholen. Wil je nu nog snel een wasbaar mondkapje scoren? Dat kan bij Makkelijkmondkapje.nl.

Hoewel nu al dringend wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen in publieke ruimten, riskeer je geen boete wanneer je dit niet doet. Vanaf 1 december is dat wel het geval. De mondkapjesplicht geldt dan voor iedereen van 13 jaar of ouder. Je riskeert een boete van € 95,- als je je niet aan deze regel houdt.

Mondkapjes met leuke printjes die je kunt blijven gebruiken

Loop je nu nog rond met een wegwerpmondkapje en wil je liever een wasbare variant gaan gebruiken? In de webshop Makkelijkmondkapje.nl vind je mondkapjes in zo’n vijftien verschillende kleurtjes en printjes. Dat ziet er stukken leuker uit dan zo’n saai wit exemplaar én het is ook nog eens duurzamer! De mondkapjes van Makkelijkmondkapje.nl zijn namelijk wasbaar en kun je dus onbeperkt blijven gebruiken. Wel zo fijn, nu we allemaal steeds vaker een mondkapje zullen dragen.

Duurzaam en effectief

De mondkapjes van Makkelijkmondkapje.nl zijn voorzien van PM2.5 filter. Het advies is om het filter om de veertien dagen te vervangen, zodat de werking ervan optimaal blijft. Wanneer je een mondkapje bestelt, krijg je er standaard één PM2.5 filter bij.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Makkelijkmondkapje.nl
Foto: Makkelijkmondkapje.nl

Betaalbaar en snel in huis

De collectie van Makkelijkmondkapje.nl ziet er niet alleen héél tof uit, maar is ook nog eens heel betaalbaar. Per setje van twee betaal je maar € 14,95. Koop je een set van vier, acht of tien mondkapjes, dan krijg je korting. Bovendien geldt: vandaag voor 16.00 uur besteld, is morgen in huis. Kun je mooi nog op tijd inslaan voor de mondkapjesplicht ingaat.

Benieuwd naar alle mondkapjes die je vindt in de webshop? Je bekijkt het hier of via de oranje button onderaan dit bericht. Handig om te weten: de collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe prints en kleurtjes, dus houd Makkelijkmondkapje.nl in de gaten.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Makkelijkmondkapje.nl. Meer over Makkelijkmondkapje.nl ontdekken?

Makkelijkmondkapje.nl


GeopendHele dag

adv.