Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze Utrechtse beautysalon kun je terecht als je huidhonger hebt

Door Bonnie Dekkers 26 juni 2020

Huidhonger: een term die we in tijden van corona steeds vaker horen. Maar wat is het nou precies? Huidhonger kun je ervaren als je lang niet bent aangeraakt en behoefte hebt aan huidcontact. Volgens beautysalon City Treatment komt het fenomeen niet alleen voor in coronatijd, maar is het juist iets van alle tijden. Daarom hebben zij sinds kort iets nieuws op hun menukaart: de huidhongermassage. 

De behandeling kan van alles zijn: een knuffel, een kriebel over je voeten of het geven van een hand. Er zijn allerlei fysieke aanrakingen mogelijk, maar de huidhongermassage heeft niets te maken met seks.

Bekender door corona

Waarom de salon met de behandelingen is begonnen? “Er zijn altijd mensen die eenzaam zijn, of weinig aanrakingen ervaren, maar door de coronacrisis is ‘huidhonger’ bekender geworden en ervaren meer mensen het”, legt medewerker Steven van City Treatment uit. “Van daaruit is het idee voor de behandeling ontstaan.”

Intake

Steven legt ons uit hoe zo’n behandeling eraan toegaat: “Allereerst houden we een intake. Daarbij stellen we vragen als ‘waar komt de huidhonger vandaan’ en ‘wat voel je’. Vervolgens kijken we hoe wij daar zou goed mogelijk bij kunnen helpen.”

Een knuffel of het geven van een hand

Er is al een klant langs geweest voor de behandeling. “Het staat op de kaart en we zien wel hoe het uitpakt.” De huidhongermassage is voor iedereen: volgens Steven zijn er namelijk veel mensen die graag willen worden aangeraakt, maar waarvoor het niet mogelijk is.

Voor een huidhonger massage van een uur betaal je €76,-. Hier lees je er meer over.

Lees ook:

Plan voor het oude Broese-pand aan de Stadhuisbrug: een duurzaam warenhuis met horeca

Ruim veertig jaar was Broese gevestigd aan de Stadhuisbrug. Afgelopen voorjaar kwam daar verandering...

Apple-fans opgelet! De flagshipstore van Amac in Post Utrecht is open

HITTE-ALARM! Hier kun je heen als het bloedjeheet is in Utrecht

Nieuw in Post Utrecht: Deense woonwinkel Søstrene Grene

adv.