Tip: Gastmaal Café viert de herfst met Bockbier Zondag

Aangeboden door Gastmaal Café 11 oktober 2017

Met temperaturen die langzaam dalen en bladeren die van de bomen vallen, is er geen ontkennen meer aan: het is hartstikke herfst. En dat betekent maar één ding: tijd voor bockbier! Bij Gastmaal Café vieren ze komende zondag 15 oktober het najaarsseizoen met een gezellige Bockbier Zondag. En daar wil je bij zijn!

Bieren, borrelhappen en live muziek

Je bent vanaf 16.00 uur welkom bij Gastmaal Café aan de Griftstraat voor een lekker luie borrelzondag. Het personeel serveert verschillende bockbiertjes van onder andere Brouwerij t IJ, Gulpener en VandeStreek. En – ook niet verkeerd – er komen ook heerlijke borrelhappen aan te pas.  Zorg trouwens dat je er op tijd bent, want tussen 16.00 en 18.00 uur geniet je ook nog eens van live muziek. Klinkt allemaal als een prima zondagmiddagbesteding, toch?

Wijnen van Vleck

Als je nog nooit bij Gastmaal Café geweest bent, en eens wat anders wilt dan je stamkroeg, is deze Bockbier Zondag de uitgelezen dag om een kijkje te nemen bij het café. Ook als je niet zo’n bierdrinker bent, trouwens. Bij Gastmaal serveren ze namelijk ook de wijnen van Vleck: natuurlijke wijnen met heel weinig of geen sulfiet en suiker.

gastmaal utrecht

Culinair uitpakken

Laat je trouwens niet in de war brengen door het woord ‘café’. Gastmaal is namelijk zoveel meer dan dat: het is ook een restaurant, wijnbar en wijnwinkel. Grappig detail: als je een specifieke fles wijn wilt, wordt hij zó uit de winkel gehaald en ontkurkt. Op de kaart kun je bovendien wat spannendere gerechten verwachten dan bij een gemiddeld eetcafé (wij kunnen het weten, want we mochten begin dit jaar langskomen om te proeven). Wat dacht je van Iberico wang met saus de Paris en tuinboontjespuree? Of koolvis met citroen-parmezaan polenta en tomaatjes? Loopt het water je al in de mond?

Kortom: Gastmaal Café is geen traditioneel restaurant en geen kroeg. Het is een plek waar je kunt borrelen maar ook een avond culinair kunt uitpakken.

Gastmaal Café

restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 00:00

Griftstraat 2, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Gastmaal Café en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.