Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zien: al het moois van de provincie Utrecht in het tv-programma ‘Nederland bij u thuis’

Door Bonnie Dekkers 13 juli 2020

In het nieuwe tv-programma Nederland bij u thuis trekt omroep MAX eropuit om ons land op zijn mooist te laten zien, zodat je inspiratie op kunt doen en de meest bijzondere plekken van Nederland leert kennen. Op maandag 13 juli wordt de eerste aflevering uitgezonden, met in de hoofdrol de provincie Utrecht. 

Uitgestrekte kustlijn, cultuurrijke steden en wonderschone natuurgebieden: Nederland is mooi. Om inspiratie op te doen of om gewoon te genieten van de meest bijzondere plekken, neemt omroep MAX je de komende tijd mee op reis door eigen land. In de eerste aflevering komt provincie Utrecht voorbij, de kleinste van de twaalf provincies. In de hoofdstad Utrecht zijn onder meer de knusse binnenstad met grachten, smalle straatjes, gezellige pleintjes en natuurlijk de Dom te zien. Maar buiten de hoofdstad is er nog meer te zien: wat dacht je van de 42 kilometer lange rivier de Vecht, Kasteel de Haar, Paleis Soestdijk, Fort Everdingen en de Utrechtse Heuvelrug. Ook wordt er in de aflevering een bezoek gebracht aan Amersfoort en Spakenburg.

Nederland bij u thuis is elke maandag te zien om 16.30 uur bij NPO 1. De eerste aflevering met daarin Utrecht zie je maandag 13 juli. 

Lees ook:

Roofvogel strijkt midden in de stad neer: ‘Hij zat te azen op mijn kat’

Je zou maar gedachteloos uit je raam staren en ineens oog in oog staan met een gigantische roofvogel...

Doordeweeks Dingen Doen: dit kun je deze week beleven in Utrecht

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Raad het gebouw: zie jij welk Utrechtse gebouw dit is?

adv.