7 x uit eten voor minder dan een tientje!

Door Laura Heemskerk 10 april 2018

Uit eten is natuurlijk altijd een feestje en doen we het liefste zo vaak mogelijk, maar soms is je budget niet zo groot als je zou willen. Gelukkig zijn er in Utrecht genoeg heerlijke eettentjes waar je voor minder dan €10,- lekker kunt eten! Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gezond én goedkoop!

gys amsterdamsestraatweg

Bij Gys eet je biologische streekgerechten voor een prikkie: voor ongeveer een tientje heb je al een goed en gezond hoofdgerecht. Ze werken momenteel hard aan een nieuwe zomerkaart en wij kunnen niet wachten tot we die nieuwe gerechten kunnen proeven. Het is ook een fijne plek voor vegetariërs gezien hun grote aantal vega gerechten. Je vindt Gys aan de Voorstraat en de Amsterdamsestraatweg.

Het is de Nationale Week Zonder Vlees: hier eet je vegetarisch in Utrecht

Als je als volwassene één week geen vlees eet, bespaar je onder andere 7 maanden douchewater...
Janine Guijt - Geplaatst op 7 maart 2018

Lekker burgers happen

meneer smakers

De welbekende Utrechtse burgers van Meneer Smakers zijn altijd goed. Al vanaf €7,50 eet je een goede burger en voor €3,25 heb je er een flinke bak frietjes bij. Ideaal! Het kan hier wel erg druk zijn, dus denk goed na over hoe laat je gaat. Je vindt deze heerlijke burgertent nu aan de Oudegracht, Voorstraat en de Nobelstraat. Wist je trouwens dat er nog een Meneer Smakers gaat openen?

meneer smakers

En daar is nummer vier: Meneer Smakers opent op een nieuwe locatie

De Tante Truus, de Opa Harry en natuurlijk de Meneer Smakers: zomaar wat burgers van de kaar...
Anne-Meike van den Berg - Geplaatst op 20 februari 2018

Betaalbare sushi

Poke Perfect Utrecht

Ietsje duurder dan de rest van dit rijtje, maar wél heel goed en gezond. Voor €9,90 kun je bij Poké Perfect helemaal zelf je eigen sushi bowl samenstellen! And don’t we just love sushi? Je kunt je supergezonde bowl meenemen of in het gezellige tentje aan de Korte Jansstraat opeten.

Poké Perfect restaurants en horeca

nu open11:30 - 21:00

Korte Jansstraat 17-19, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Pizza in de Nachtegaalstraat

Een pizza’tje eten is niet alleen gezellig, maar ook heel lekker en vaak goedkoop. Zo heb je bij de Pizzabakkers, een heerlijk Italiaans tentje in de Nachtegaalstraat, al een fantastische pizza Margherita voor €7,75 euro. Verder hebben ze ook lekkere Italiaanse drankjes en héérlijke desserts! Het is geen plek waar je uitgebreid kunt tafelen, maar als je een lekker hapje wilt eten tegen een fijn prijsje is dit een perfecte plek.

De Pizzabakkers Nachtegaalstraat pizzeria's

nu gesloten17:00 - 22:00

Nachtegaalstraat 70, Utrecht

Bekijk meer:pizzeria's

Wekelijks wisselen

Vlakbij Lepelenburg zit Le Clochard, een heerlijk authentiek café waar je veel speciaalbiertjes kunt drinken en ook nog eens goed kunt eten. Ze hebben een wekelijks wisselend gerecht voor slechts €8,95. Je bent lekker en gezellig uit eten, zonder dat je de hoofdprijs betaalt!

Le Clochard restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 00:00

Ridderhofstad 2, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Hot stone steaks

Grand Café De Vrienden Utrecht

Misschien kom je er meestal ’s nachts, maar van woensdag tot en met zondag kun je bij Café De Vrienden vanaf 17.00 uur ook lekker eten. Op woensdag kun je hier voor €10 euro hot stone cooking uitproberen, een nieuwe manier van eten waarbij je ”zelf de chef bent”. Je grilt zelf de steak tot hij goed is! Daarnaast kun je ook heerlijk kaasfonduen voor dezelfde fijne prijs en je kunt hier natuurlijk ook altijd nog lekker borrelen.

Om je vingers bij af te likken: de nieuwe borrelhappen van Grand Café De Vrienden

Bij een goed biertje horen net zo goede borrelhappen, vinden ze bij Grand Café De Vrienden. ...
Janine Guijt - Geplaatst op 29 januari 2018

Grand Café De Vrienden cafés

nu gesloten20:00 - 04:00

Nobelstraat 8 - 10, Utrecht

Bekijk meer:cafés

In Mexicaanse sferen

Bij de heerlijke Mexicaanse tent Chidoz aan de Biltstraat kun je zelf kiezen hoe je je gerechten samenstelt. Nachos, burrito’s, taco’s… Al het lekkers wat Mexico te bieden heeft, vind je hier gewoon in Utrecht! Het idee is luxe fastfood: de prijs van fastfood, maar de goede kwaliteit van een restaurant. Op zoek naar meer luxe fastfood tentjes in Utrecht?

meneer smakers

6 x luxe fastfood in Utrecht

Voor een snelle hap ga je naar McDonalds en als je je culinair wilt uitleven kies je uit een...
Janine Guijt - Geplaatst op 1 augustus 2017

Chidóz lunch

nu open09:00 - 18:00

Biltstraat 7, Utrecht

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶