Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shopalert! Kledingwinkel Hip voor de Heb aan de Lijnmarkt is open

Door Pauline Dons 12 november 2019

Een paar hippe schoenen of een warme trui voor de koude wintermaanden: onze kledingkasten kunnen nooit vol genoeg liggen, toch? Puilt jouw kast nog niet uit en zijn er nog wel wat gaatjes over om op te vullen? Goed nieuws: kledingwinkel Hip voor de Heb opende eind oktober haar deuren aan de Lijnmarkt.

Eigen onderneming

Fleur Kriegsman is de eigenaar van kledingwinkel ‘Hip voor de Heb’ en startte in 2008 haar eigen bedrijf. Ze was toen net zestien jaar oud en verkocht de producten vanuit haar slaapkamer. Hip voor de Heb groeide uit tot een van de grootste fashion webshops van Nederland. Na acht jaar verkocht Fleur haar onderneming en ging ze op wereldreis.

Praktisch

Ruim vier jaar later, na een wereldreis, drie bedrijven én een baby, is Hip voor de Heb terug. Je shopt een selectie van betaalbare jurkjes, truien, vesten en accessoires in de webshop en sinds eind oktober ook gewoon hier in Utrecht. Aan Lijnmarkt 18 winkel je namelijk van woensdag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 18.00 uur, op zaterdagen tussen 10.00 en 18.00 uur en op zondagen tussen 12.00 en 17.00 uur bij Hip voor de Heb.

Ook nieuw in Utrecht:

Er opent een tweede vestiging van Monki in Utrecht

Kom je graag bij kledingwinkel Monki op de Steenweg? Goed nieuws, want de keten opent een tweede ves...

Nieuw aan de Biltstraat: restaurant Whakamarie

Restaurant Spice Monkey opent volgend jaar haar deurenMeer over Hip voor de Heb ontdekken?

Hip voor de Heb

winkelen

Gesloten12:00 - 17:00

Lijnmarkt 18, Utrecht

Bekijk meer:winkelen

adv.