Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze BN’ers wonen in Utrecht (en hier kun je ze spotten)

Door Janine Guijt 23 september 2018

Heus niet álle Bekende Nederlanders wonen in de hoofdstad of in Het Gooi! Ook in Utrecht stikt het van de sterren. En als je goed oplet, kan het maar zo dat je deze BN’ers tegen het lijf loopt.

Pagina 8/11
⟵ swipe swipe ⟶

Claudia de Breij

Claudia de Breij
Foto: ANP

Als je in de buurt van het Wilhelminapark woont, is de kans groot dat je de goedlachse Claudia de Breij tegen het lijf loopt. Een Utrechtse waar we retetrots op zijn.

Dafne Schippers

dafne schippers
Foto: ANP

Oké, dit wist je natuurlijk al lang. Sprintkampioen Dafne Schippers is zo Utrechts als wat. Ze heeft zelfs haar eigen brug.

De mannen van Streetlab

streetlap
Foto: ANP

Daan Boom, Jasper Demollin, Stijn van Vliet en Tim Senders: wie kent ze niet? De mannen van het populaire programma Streetlab wonen in Utrecht. Waar wij ze tegenkwamen? Op het terras van Louis Hartlooper, in TivoliVredenburg én in café Ome Willem.

Herman de Schermman

herman van der zandt
UTRECHT – Herman van der Zandt tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren in het Beatrix Theater.
ANP KIPPA LEX VAN LIESHOUT

Nieuwslezer Herman van der Zandt – beter bekend als Herman de Schermman – woont in Utrecht. Wij spotten hem wel eens op Rotsoord. Wie weet jij ook!

Joris Linssen

joris linssen
Foto: KRO-NCRV

Joris Linssen vertelde al eens over zijn favoriete plekken in Utrecht. De presentator/zanger woont in Lombok. Wij kwamen hem al meer dan eens tegen in de Kanaalstraat, op het Berlijnplein, fietsend over de Vleutenseweg en in de trein. Echt, het is een eitje om Joris te spotten. En wat issie leuk!

joris linssen

Leuk volgens local Joris: de beste bakker in de Kanaalstraat, Kookwinkel Paul van Dillen en Brouwerij Maximus

De beste tips komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent de mooiste plekken. Deze w...

Domien Verschuuren

domien verschuuren
Foto: ANP

Utrecht is een bolwerk van bekende creatievelingen. Schrijvers, presentatoren, maar ook radio-dj’s wonen in ons stadsie. Een nog vrij nieuwe inwoner is 3FM-dj Domien Verschuuren. Wij zagen hem al eens op het terras van café Lombok. Maar dat is vast niet de enige plek waar deze BN’er te vinden is.

Henk Westbroek

goede doel
Henk Westbroek (L) en Henk Temming Foto: ANP

De BU-er der BU-ers*: Henk Westbroek. Spot je hem in zijn eigen café Stairway aan de Mariaplaats, in Zuilen of in een bruincafé in het centrum? Het kan allemaal.

*Bekende Utrechters, jawel.

Barry Atsma

Barry Atsma
Foto: ANP

Wil je Barry Atsma tegen het lijf lopen, dan moet je in Leidsche Rijn zijn, want daar woont ‘ie namelijk. Superleuk: een tijdje geleden kwam er een kookboek uit met twintig recepten van Leidsche Rijn’ers. En ja hoor, ook het recept van Barry’s vegetarische tomatentaart staat in het boek. Hier lees je er meer over:

Joyce maakte een kookboek met 20 verhalen en recepten van Leidsche Rijners (inclusief Barry Atsma!)

Coen Swijnenberg

Foto: ANP

Ha, nóg een bekende radio-dj die in Utrecht woont: Coen Swijnenberg! Hij maakte vorig jaar trouwens een supervet dronefilmpje van Utrecht in de sneeuw (de moeite waard om te checken!).

De (Ramon) Beuk er in

Foto: ANP

Last but not least: tv-kok Ramon Beuk woont in Utrecht. De beste man kun je vooral ’s nachts tegen het lijf lopen. In café Stathe bijvoorbeeld, of bij de Voortuin. Óf in de Albert Heijn bij de Weerdsingel, waar hij nog wel eens binnenloopt voor een boodschap.

Nog meer BN’ers die in Utrecht wonen of woonden:

Marianne Weber Utrecht

Deze bekende muziektalenten komen uit Utrecht

Wist je dat Utrecht heel wat muzikaal talent heeft voortgebracht? Helaas hebben sommige bekende zang...

Wist je dit? Deze bekende sporters zijn geboren in Utrecht

Dat er veel talent in Utrecht rondloopt, dat weten we natuurlijk al lang. Maar wist je ook dat er sp...
Pagina 8/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.