Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favoriete Utrechtse adresjes van onze nieuwe stagiair Fleur

Door Fleur Dassen 21 november 2020

De beste tips, die komen van locals. Want wie in de stad woont en leeft kent vaak de allerleukste plekken. Deze week deelt Fleur haar favoriete Utrechtse adresjes.

Door de coronacrisis hebben veel ondernemers in Utrecht het moeilijk en sommige zaken hebben zelfs noodgedwongen de deuren moeten sluiten. Dit betekent echter niet dat ze niet meer bestaan, dus tijd om de ondernemers een hart onder de riem te steken. Support your locals en deel ook jouw favoriete plekken in Utrecht door dit formulier in te vullen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen: Fleur (21)

Fleur stagiair

“Ik ben Fleur, tweedejaars student creative business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik woon al mijn hele leven in Utrecht. Eerst bij m’n ouders en nu in een studentenhuis met z’n tienen. Ik hou van een terrasje pakken in ons stadje of een biertje in het zonnetje op het balkon. Nu met de coronamaatregelen loop ik vaak een rondje om de singels met vriendinnen of huisgenoten.”

Krommerijnpark

Geplaatst door Stichting Krommerijnpark op Woensdag 17 juli 2019


Je vindt het Krommerijnpark aan de Breitnerlaan. Door het Krommerijnpark loopt de rivier de Kromme Rijn, waar ik ’s zomers heel wat uren in het water heb gedobberd. Er kan gebarbecued, gevoetbald en gepicknickt worden en er is ook een plek waar de hond uitgelaten kan worden. Kortom, voor ieder wat wils.”

S.V. Kampong

kampong
Foto: Kampong

“Kampong is de grootste sportvereniging van Nederland, waar verschillende sporten worden beoefend. Ik heb hier elf jaar gehockeyd en kijk nog regelmatig naar wedstrijden. Op zondag worden er wedstrijden gespeeld door Kampong hockey Heren en Dames 1. Voor de hockeyliefhebber erg leuk om naar te kijken met een biertje in de hand. Er wordt natuurlijk niet alleen gehockeyd, er kan ook naar andere sporten gekeken worden.”

Ledig Erf

ledig erf
Foto: indebuurt Utrecht

“Op het Ledig Erf zitten leuke plekken als café Ledig Erf, Eetcafé de Poort en het Louis Hartlooper Complex. Zelf zit ik altijd graag voor een drankje bij café Ledig Erf en als ik ga lunchen dan ga ik bij Eetcafé de Poort zitten. Nu wordt het Ledig Erf opnieuw ingericht om het verkeer veiliger te maken, maar in de zomer kun je er heerlijk op het terras zitten. Op de vrijdag zit ik hier regelmatig met huisgenoten om het begin van het weekend te vieren.”


Meer over Café Ledig Erf ontdekken?

Café Ledig Erf cafés

Gesloten10:00 - 00:00

Tolsteegbrug 3, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Meer over Eetcafé De Poort ontdekken?

Eetcafé De Poort cafés

Gesloten10:00 - 02:00

Tolsteegbarrière 2, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Meer over Louis Hartlooper Complex ontdekken?

Louis Hartlooper Complex bioscopen

Gesloten11:00 - 00:00

Tolsteegbrug 1, Utrecht

Bekijk meer:bioscopen

Park Lepelenburg

Park Lepelenburg Utrecht
Foto: Juri Hiensch / Utrecht Marketing

“Ik vind Park Lepelenburg een erg gezellig park. Ik kom er altijd veel bekenden tegen. Het ligt erg centraal, waardoor het een makkelijke plek is om af te spreken. Ook worden er in de zomer vaak evenementen georganiseerd voor jong en oud.”

Nobelstraat

Nobelstraat Utrecht

“Voor de coronamaatregelen was ik regelmatig tot in de late uurtjes op de Nobelstraat te vinden. De straat is al druk overdag, maar ’s nachts maakt de verkeersdrukte plaats voor het uitgaanspubliek. Na het uitgaan kun je de avond afsluiten bij een van de snackbars.”

Lees meer:

De favoriete Utrechtse adresjes van Mente: ‘Hier ga ik altijd weer even terug in de tijd’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in de stad woont en leeft, kent vaak de allerleukste p...

De favoriete Utrechtse adresjes van Esmée: ‘Ik houd van de biertjes en rode wijn die ze hier serveren’

De favoriete Utrechtse adresjes van Merijn: ‘Deze fantastische plek kan ik niet onbenoemd laten’

De favoriete Utrechtse adresjes van Julia: ‘Binnen lijkt het wel een dierentuin’

De favoriete Utrechtse adresjes van Geertje: ‘Deze ijssalon heeft bijzondere smaken’

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.