Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say cheese! Met deze challenge ontdek je Utrecht op een heel andere manier

Door Fleur Dassen 18 november 2020

Denk jij dat je de stad goed kent? Ontdek de stad dan eens door de lens van een camera en je zult zien dat je allerlei nieuwe dingen ontdekt. Tijdens de Utrecht Photo Challenge maak je het mee. Het doel? De voorbeeldfoto’s die je krijgt zo goed mogelijk namaken.

De Utrecht Photo Challenge is een leuke manier om de stad te leren kennen of om de schoonheid van de stad te herontdekken. Je komt op unieke plekken in Utrecht en krijgt als souvenir je zelfgemaakte foto’s mee naar huis.

De challenge

De tour is een schattenjacht. Op de kaart die je meekrijgt staan alle locaties waar je de aangeleverde voorbeeldfoto’s na moet maken. Je krijgt tien locaties mee en bij elke locatie kun je punten scoren. De tijdslimiet is twee uur en je begint op het Domplein 10. Op maandag, zaterdag en zondag is de tour van 11:00 tot 13:30 uur of van 14:30 tot 17:00 uur. Op donderdag en vrijdag is de tour beschikbaar van 17:00 tot 19:30 uur.

Tickets

Via deze link zijn er kaarten beschikbaar. De prijs per persoon hangt af van met hoeveel personen je speelt. Voor drie spelers is het €24,99 per persoon, voor vier spelers €23,99, voor vijf spelers €22,99 en voor 6-20 spelers is het €19,99 per persoon. Vanwege de coronamaatregelen is het alleen toegestaan om in groepjes van 4 personen te boeken, tenzij jullie een huishouden vormen, dan kan de groep groter zijn.

Lees meer:

utrecht oudegracht herfst

Naar buiten! 5 x hier in Utrecht is de herfst op zijn mooist

De temperatuur daalt en de herfst kleurt onze stad. De bomen verliezen langzaam hun groene kleur en ...

Kerstboom kopen in Utrecht: hier kan het (2020)

Vlak bij Utrecht kun je vintage shoppen op 700 vierkante meter: zo ziet dat eruit

Livemuziek en een heerlijk diner bij je thuis: deze (online) events van Oli Mazí wil je meemaken!

Utrechtse mysteries: CU2030, waar staat dat nou eigenlijk voor?

adv.