7 x fijne koffiezaken voor een druilerige zaterdag

Door Kayleigh Mensinga 16 maart 2019

Het lijkt wel herfst met dit weer! Helaas wordt het weer vandaag niet veel beter, want we kunnen weer nattigheid verwachten. Bah! Wat je kunt doen op zo’n druilerige dag als vandaag? Jezelf trakteren op een lekker bakkie pleur! Lekker onderuitzakken, boekje of goed gezelschap erbij en af en toe naar buiten turen. Wat ons betreft kan dat perfect op deze plekken in Utrecht.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Black Brew

Eigenaar Rob in zijn nieuwe zaak Black Brew.

Hou je van koffie en muziek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Black Brew is de huiskamer voor koffie- en muziekliefhebbers midden in het centrum van onze stad. Hier kan je genieten van espresso’s, latte’s, theetjes en nog veel meer. Daarnaast heeft Black Brew een fijne muziekhoek waar je alleen of samen met je vrienden een plaatje kan beluisteren via een koptelefoon.


Meer over Black Brew ontdekken?

Black Brew koffiebars

Willemstraat 55, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars

Landhuis in de Stad

Landhuis in de Stad is een plek waar je de hele dag terecht kan voor een bakje koffie, lunch en een goed diner. Voor de lekkere trek hebben ze elke dag zelfgemaakte taartjes en koekjes. Wie weet is het op een bepaald moment droog, want dan kun je toch nog even een heerlijk wandelingetje door Park Oog en Al of langs de Leidsekade maken.


Meer over Landhuis in de stad ontdekken?

Landhuis in de stad restaurants en horeca

Nu gesloten08:30 - 18:00

Park Oog in Al 1, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Cupp

Heb je zin in een goede cappuccino of soja-latte dan zit je goed bij Cupp. Hier kom je voor een goede kop koffie, maar ook voor een ontbijtje, smoothie of voor lunch. Een leuke weetje: ze hebben vaak nieuwe koffies op de molen, dus je proeft altijd iets nieuws. Ook heeft Cupp een fijne zithoek om te genieten van je bakkie koffie.


Meer over Cupp ontdekken?

Cupp koffiebars

Nu gesloten08:00 - 18:30

Nobelstraat 239, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars

30 ML

30ml
Foto: 30 ML

Aan het Vredenburg vind je 30ML, een koffiezaak waar je prima een paar uurtjes kunt schuilen op deze druilerige zaterdag. Naast heerlijke koffie serveren ze hier huisgemaakte taartjes en verschillende lekkere lunchgerechten. Tip: probeer het zithoekje voorin de zaak te bemachtigen. Het is de perfecte plek om lekker weg te zakken met een krant of fijn gezelschap.


Meer over 30ml The Roastery ontdekken?

30ml The Roastery koffiebars

Nu gesloten08:00 - 19:00

Vredenburg 23, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars

’t Koffieboontje

Zoek je een goede plek om lekker te kletsen, een boek te lezen of te werken? Dan tippen we ’t Koffieboontje aan de Oudegracht. Je vindt er genoeg hoekjes om je met laptop in terug te trekken én ze hebben er een ontzettend fijne hangstoel. Wedden dat de zaterdag hier voorbij vliegt?


Meer over ’t Koffieboontje ontdekken?

’t Koffieboontje koffiebars

Nu gesloten08:00 - 17:30

Oudegracht 92, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars

Vascobelo

Bij Vascobelo kun je niet alleen terecht voor een lekker kopje koffie maar ook voor ontbijt, lunch en taartjes. Het café is tot 20.00 uur open, maar er is geen dinerkaart. Toch zin in iets lekkers? Borrelen kan er wel. Op de bovenverdieping kan je lekker relaxen op een van de loungebanken of een tijdschrift lezen aan de leestafel.


Meer over Vascobelo ontdekken?

Vascobelo cafés

Nu gesloten08:00 - 20:00

Nachtegaalstraat 52, Utrecht

Bekijk meer:cafés

The Village Coffee and Music

koffie italie espresso

“Een van mijn favoriete plekken om koffie te drinken is The Village aan de Voorstraat”, vertelde local Marianne ons eerder. “Ze hebben er héle goede, zelfgebrande koffie, het is er gezellig en er  werken aardige mensen, waaronder een goede vriend van mij. Ik ga er vaak iets drinken met wat vriendinnen, maar kom er ook gerust in mijn eentje om een boek te lezen op de superchille bank die ze daar hebben.”

Klinkt wat ons betreft als de perfecte zaterdagspot!


Meer over The Village Coffee Voorstraat ontdekken?

The Village Coffee Voorstraat koffiebars

Nu gesloten08:00 - 18:00

Voorstraat 46, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars

Lees verder

Voorstraat Utrecht

11 x de leukste zaken aan de Utrechtse Voorstraat

Hij begint bij het beroemde beeld van de Haas en eindigt zo'n 300 meter verder bij de Drift. We hebb...

6 x niet-hipsterplekken in Utrecht

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.