Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x bijzondere logeeradressen in Utrecht

Door Liselotte Idema 14 maart 2017
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Of je nou een nachtje uit logeren wilt in eigen stad (kan natuurlijk!), of een fijne slaapplek zoekt voor kennissen die naar Utrecht komen: bijzondere logeeradressen zijn er genoeg in Utrecht.

Eye Hotel

Aan de Wijde Begijnestraat, in een zijstraatje van de Voorstraat vlak achter restaurant Opium, staat het Eye Hotel. In het mooie oude pand zat lang geleden (tijdelijk) het Ooglijdersgasthuis, een ziekenhuis voor oogheelkunde. Vandaar de naam Eye Hotel dus. Het hotel heeft 36 kamers, van een kleine tweepersoonskamer tot een grote ‘family room’. Slapen kan er vanaf €106,- per nacht.

Eye hotel Utrecht
Foto: Eye Hotel

Meer over Eye Hotel ontdekken?

Eye Hotel hotels

GeopendHele dag

Wijde Begijnestraat 1-3 , Utrecht

Bekijk meer:hotels

Mother Goose

Hotel Mother Goose zit op een toplocatie, aan de Ganzenmarkt naast café Ubica. Het pand was vroeger één van de beroemde Ubica-kraakpanden. Als Utrechter weet je natuurlijk meteen waar we het over hebben. In 2013 werden de panden ontruimd en na een grondige verbouwing opende Mother Goose een jaar later haar deuren. De 23 kamers zijn allemaal even prachtig en de meesten hebben uitzicht op de Dom! Je slaap er vanaf €135,- per nacht.

Mother Goose hotel Utrecht
Foto: Mother Goose Hotel

Meer over Mother Goose Hotel ontdekken?

Mother Goose Hotel hotels

Geopend00:00 - 00:00

Ganzenmarkt 26, Utrecht

Bekijk meer:hotels

Boutique Hotel Zies

Sinds kort heeft wijnbar en restaurant Zies aan de Twijnstraat er vijf hotelkamers bij. Vier van de vijf kamers hebben een eigen balkon en overal zie je het wijnthema van Zies terug. De namen van de kamers verwijzen naar een wijndruif. Kleine details vind je overal terug: van kurk aan de kamersleutel tot een (gevuld!) wijnrek op de kamer. Wat dat kost? Tussen de €145,- en €170,- per nacht.

zies hotel utrecht


Meer over ZIES ontdekken?

ZIES wijnbars

Geopend16:00 - 00:00

Twijnstraat 58, Utrecht

Bekijk meer:wijnbars

Mary K Hotel

Een hotel waarvan de negen kamers door kunstenaars zijn vormgegeven, klinkt goed he? Aan de Oudegracht vind je het Mary K Hotel. De kunstige kamers zien er stuk voor stuk bijzonder uit. Niet gek, want verschillende Utrechtse kunstenaars hebben geholpen bij de inrichting. In de binnentuin kan je lekker ontbijten en de werfkelder kan afgehuurd worden voor bijeenkomsten en vergaderingen. Overnachten kan er vanaf €125,-.

Mary K Hotel Utrecht
Foto: Mary K Hotel

Meer over Mary K Hotel ontdekken?

Mary K Hotel hotels

GeopendHele dag

Oudegracht 25, Utrecht

Bekijk meer:hotels

BADHU

Je kan niet alleen heel lekker eten bij BADHU aan het Willem van Noortplein in Utrecht, je kan er óók slapen! Ze hebben acht tweepersoons kamers die allemaal in één bepaalde kleur zijn ingericht. Ook is er een loft waar je met 4 tot 6 personen kunt overnachten. Een tweepersoons kamer boek je bij BADHU vanaf €85,- per nacht.

BADHU Utrecht
Foto: BADHU

Meer over Badhu ontdekken?

Badhu hotels

Geopend00:00 - 00:00

Willem van Noortplein 19, Utrecht

Bekijk meer:hotels

Grand Hotel Karel V

Slapen op stand, dat doe je bij Grand Hotel Karel V. Op een prachtige locatie, vlakbij de Mariaplaats vind je dit statige 5-sterren (!) hotel. Er zijn 121 kamers en er is een Wellness & Fitness Centre. Het hotel is omgeven door mooie stadstuinen en een groot terras. Lunchen, borrelen of avondeten doe je bij de bistro of in het restaurant. Slapen kan bij Karel V vanaf €169,- per nacht.

Grand Hotel Karel V Utrecht


Meer over Grand Hotel Karel V ontdekken?

Grand Hotel Karel V hotels

Geopend00:00 - 00:00

Geertebolwerk 1, Utrecht

Bekijk meer:hotels

Cornelis

Een ‘hotel’ met maar één kamer, hoe leuk is dat? Bij koffiezaak Cornelis aan de Maliestraat kan je overnachten in de knusse kamer erboven. ’s Ochtends staat er in het café een lekker ontbijtje voor je klaar. De prijs voor een overnachting in het één-kamer-hotel kost €115,-.

Ontbreekt er een bijzonder slaapadres in Utrecht? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Cornelis Utrecht
Foto: Cornelis

Meer over Cornelis ontdekken?

Cornelis koffiebars

Gesloten08:00 - 17:00

Maliestraat 16, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.