Borrel, diner en live pianomuziek: bij Grand Café De Vrienden is áltijd wat te doen

Als je aan de Utrechtse Nobelstraat denkt, is de kans groot dat je als eerste denkt aan de vele feestcafé’s en studentenkroegen die je er vindt. Maar, wist je dat er een plek is aan de Nobelstraat waar je heerlijk kunt eten, borrelen en dansen op te gekke live pianomuziek, óók als je student-af bent? Ja dus! Bij Grand Café De Vrienden is het iedere dag feest.

Ruim een jaar zit Grand Café De Vrienden aan de Nobelstraat in Utrecht en sinds de opening is de zaak niet één avond dicht geweest. De kroeg past perfect in het Nobelstraat-rijtje, want doordeweeks staat het er – voornamelijk – vol met studenten. Maar in het weekend veranderd het deur-beleid en is de entree alleen voor 21+. Fijn, want voor niet-studenten in Utrecht is het nog weleens zoeken naar een leuke uitgaanskroeg.

Live pianomuziek

De vrijdag- en zaterdagavond bij De Vrienden zijn niet zomaar stapavonden voor 21+. Nee, het zijn avonden met live piano entertainment. De Jongens Van Je Weet Wel kruipen achter de piano en spelen alles, maar dan ook echt álles wat jij wilt horen. Je hoeft alleen maar je verzoekje op een briefje te schrijven en op de piano te leggen. Topgezelligheid gegarandeerd!

Grand Café De Vrienden Utrecht

Eetcafé plus

Ook fijn: je kunt heel goed én betaalbaar eten bij De Vrienden. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is de keuken geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Het menu is er één van een klassiek eetcafé met herkenbare gerechten, maar dan wel nét even anders en vooral: kwalitatief beter. Geen studentenhap dus, maar écht goed eten voor een leuke prijs (je hebt al een hoofdgerecht vanaf €10,-).

Uniek op de menukaart is de hotstone, waarmee je zelf jouw steak tot in perfectie grilt. Je bent dus zelf de chef! De kogelbiefstuk die je op de hotstone bereid is er één van de allerbeste kwaliteit. Niet zo’n vleesliefhebber? Geen probleem: op de kaart vind je ook verschillende salades en andere vegetarische gerechten.

Grand Café De Vrienden Utrecht

Borrelen

Ook voor een gezellige borrel zit je goed bij Grand Café De Vrienden. Op de kaart staan natúúrlijk kaasstengels en bitterballen, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor de goedgevulde Vriendenplank. Neem er een (speciaal)biertje of cocktail bij en je borrel is compleet.

Dus, hang je op de bank en heb je nog geen plannen? Bij Grand Café De Vrienden is altijd wat te doen!

p.s. Grand Café De Vrienden zoekt personeel! Bekijk hier de vacatures voor barman/barvrouw, garderobemedewerker en assistent-bedrijfsleider.

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie