Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Utrecht vier je Chinees Nieuwjaar met een heerlijk diner

Aangeboden door Restaurant FoodExplore 24 januari 2020

Januari een saaie maand? Echt niet! Op 25 januari start namelijk het Chinees Nieuwjaar, dat dit jaar in het teken staat van de rat. Wil je dit bijzondere feest vieren? Kom dan naar restaurant FoodExplore op 27 of 28 januari! Extra leuk: ben je volgens de Chinese dierenriem rat, dan krijg je 25% korting.

Speciaal omdat het Chinees Nieuwjaar is, bereidt de Chinese chef van FoodExplore een aantal gerechten uit zijn geboorteland. Je kunt onder andere genieten van heerlijke Szechuan kip, verse rivierkreeft en taro (een soort wortel) met spekjes. Daarnaast kun je beide avonden een hartige Chinese cake (ningao) proeven die typisch is voor deze feestdag. Leuk om te weten: in China geloven ze dat mandarijnen geluk brengen, dus ook daarvan zal een flinke voorraad worden ingeslagen.

Nog meer geluk in het nieuwe jaar

Je gaat tijdens het nieuwjaarsfeest van FoodExplore dus genieten van heerlijk eten, en doet dat ook nog eens in een hele gezellige setting. Voor de feestelijke dag is het restaurant vrolijk versierd met rode, Chinese lampionnen. Voor de kids (en hun ouders) zal een panda rondlopen die gelukskoekjes uitdeelt. Als dat geen goed begin van het jaar is!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: FoodExplore
Foto: FoodExplore

22 verschillende foodstands

De bijzondere lekkernijen die FoodExplore voor Chinees Nieuwjaar klaarmaakt, wil je ongetwijfeld allemaal proeven. Heb je daarna zin in iets anders, dan kan dat ook! In totaal zijn er namelijk 22 foodstands waar je eten vindt uit alle hoeken van de wereld. Zo kun je bijvoorbeeld onbeperkt genieten van sushi, paëlla, steak en crêpes. Frisdranken, bier én wijn zijn bovendien bij de vaste prijs inbegrepen. Je mag dus zo vaak als je wilt langs de koelkasten of de bar wandelen, voor een lekkere dorstlesser.

Eten met korting

FoodExplore viert Chinees Nieuwjaar dus op 27 en 28 januari. Ben je geboren in een jaar dat in het teken staat van de rat, dan krijg je deze dagen bovendien 25% korting! Het gaat om de volgende geboortejaren: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 en 2020.

Bij FoodExplore betaal je €32,50 per persoon om twee uur lang te genieten van onbeperkt eten en drinken. Wil je drie of vier uur blijven zitten, dan betaal je ietsje meer. Kinderen van drie tot zeven jaar eten mee vanaf €13,50 en kinderen van acht tot elf jaar betalen €16,50. Neem om te profiteren van de speciale korting wél even je ID-kaart mee.

Kom je het Chinees Nieuwjaar inluiden bij FoodExplore? Gezellig! Via de oranje button hieronder reserveer je direct een tafel!

Lees ook:

Foodexplore

Dit wil je: onbeperkt lekkers eten én drinken bij deze Utrechtse foodhall is een feestje

Schep jij je bordje het liefst vol met paëlla en tapas, of ga je toch eerder voor sushi? Bij FoodExp...


Meer over Restaurant FoodExplore ontdekken?

Restaurant FoodExplore

all you can eat

Gesloten16:30 - 22:30

Hertogswetering 195, Utrecht

Bekijk meer:all you can eat

adv.