Een feestje voor jou en je moeder! Vier Moederdag met een brunch of high tea bij De Utrechter

Aangeboden door De Utrechter 7 mei 2018

Bij De Utrechter maken ze van Moederdag een feestje! Op zondag 13 mei kun je er terecht voor een bourgondische brunch en lazy high tea, verpakt in hele leuke weggeefarrangementjes waar je iedere moeder gelukkig mee maakt.  

Bourgondisch brunchen

Op Moederdag kun je lekker bourgondisch brunchen bij De Utrechter met een goed gevulde brunchplank. Speciaal voor jou en je moeder hebben ze de lekkerste brunchgerechtjes voor je geselecteerd. Zo staan er scones op het menu, een spannend stoofpannetje met ei, meloen met ham, asperges met hollandaisesaus en pancakes met ricotta en zwarte bessen. Dat noemen wij nog eens feestelijk ontbijten, lunchen, ehh… brunchen! Brunchen kan tussen 10.00 en 13.00 uur. In de zon op terras of binnen in de gezellige stadsbrasserie met uitzicht op de Singel. Wat het mag kosten? € 24,50 per persoon.

High tea-time

Kan je moeder niet zo goed vroeg haar bed uitkomen? Dan kun je in plaats van de brunch ook een lekkere high tea bij De Utrechter cadeau doen. De high tea bestaat uit heel veel zoetigheid. Denk: citroen-kokostaart, sinaasappeltaart, pancakes, brownies, blondies, maracons en bonbons met bijzondere vullingen waardoor je ze uiteindelijk allemaal wil opeten. Even toe aan iets hartigs? Dan kun je altijd overstappen op de hartige scones, yoghurt met fruit of de mini sandwiches. Is je moeder een zoetekauw? Zeg dan ik hou van jou met een high tea! High tea’en kan tussen 13.30 en 16.00 uur en de kosten bedragen (net als de brunch) € 24,50 per persoon. Enne… mocht je moeder van lekker ontbijten én van high tea houden, dan kun je natuurlijk ook gewoon reserveren voor een dag lang tafelen bij De Utrechter.

Brunch of high tea bij De Utrechter na Moederdag?

Vanaf zaterdag 26 mei kun je de high tea ook bestellen op doordeweekse dagen en in het weekend tussen 13.30 en 16.00 uur. Lijkt je dat wat? Reserveer dan wel één dag van tevoren. Zo kan de chef de high tea goed voorbereiden. Ook de brunch is vanaf 26 mei iedere zaterdag en zondag tussen 10.00 en 13.00 uur te bestellen. Daarbij krijg je heerlijke gerechtjes geserveerd op de enige echte ‘De Utrechter’-plank. Een verfrissende cold brew (check de foto) erbij als je bij De Utrechter in de zon zit of gewoon een goed kop koffie of thee. Of toch een glaasje wijn? Het kan allemaal.

Trek gekregen? Zowel de high tea, als de brunch hebben een prijs van €24,50 per persoon en zijn te reserveren via [email protected] of 030-2271857.

Foto: De Utrechter
Foto: De Utrechter
Foto: De Utrechter
Foto: De Utrechter

De Utrechter

cafés

Nu gesloten08:00 - 23:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.